Nieuw op Netflix komende week

Films | Weet je niet wat te kijken omdat je al je favoriete Netflixfilms en series al gezien hebt? Dan komt de streamingdienst zoals elke week met een verse lading kijkplezier. Deze films en series zijn de komende week niet te missen.

Door Pickx

Deel dit nieuws

The Social Dilemma (2020)

Zowat iedereen zit tegenwoordig op sociale media. Zelfs voor oma is Facebook een makkelijke manier om op de hoogte te blijven van de bezigheden van de kleinkinderen. Maar wat is de keerzijde van de medaille? In deze Netflixdocumentaire doen insiders in technologieparadijs Silicon Valley een boekje open over wat zich achter de schermen van die sociale media afspeelt en de onthullingen zijn allesbehalve geruststellend. Hoeveel macht en invloed hebben die sociale netwerken eigenlijk op ons dagelijks leven?

Beschikbaar vanaf woensdag 9 september.


Family Business seizoen 2 (2020)

De gefaalde ondernemer Joseph verneemt dat cannabis wel eens gelegaliseerd kan worden in Frankrijk, dus besluit hij de slagerij van zijn vader om te vormen tot de eerste coffeeshop van het land. De serie over een Joodse familie die probeert om de familiezaak op een controversiële manier te redden is dus in zekere zin een mix van de Vlaamse reeksen “Eigen Kweek” en “Van Vlees en Bloed”. De eerste jaargang van "Family Business" scoorde met een mix van scherpe humor en rake satire. Het tweede seizoen, waarin de familie na een jaar al heel wat geld verdiend heeft met het zaakje, werd razendsnel besteld.
 
Seizoen twee beschikbaar vanaf vrijdag 11 september.



Taco Chronicles seizoen 2 (2020)

De taco is onmisbaar in de Mexicaanse keuken. De tortilla met vlees, salsa en groenten palmde de Verenigde Staten helemaal in en is de laatste jaren ook steeds meer in Belgische restaurants te vinden. Om het heerlijke en democratische gerecht te vieren, trok Netflix naar Mexico om alle kanten van de taco in beeld te brengen, samen met alle verhalen die eraan vasthangen. Het eerste seizoen bracht beelden die het water in de mond deden lopen en het tweede seizoen belooft foodies nog meer in beroering te brengen. Smakelijk!

Seizoen twee beschikbaar vanaf dinsdag 15 september.


Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top