Couturier en Claes ontbinden contract bij Virton: "Teken weldra bij een club uit 1B"

Sport | Glenn Claes en Clement Couturier zijn op 1 september van hun lopende contract bij Excelsior Virton verlost. De twee konden hun verbintenis verbreken en komen zo weer vrij op de markt. Al zou dat in het geval van Claes blijkbaar niet al te lang gaan duren.

Door Pickx

Deel dit nieuws

Claes liet bij de collega's van L'Avenir optekenen dat hij "weldra een contract tekent bij een club uit 1B." Om welke club het ging wilde de middenvelder er niet bij zeggen, maar de krant zelf hint op RWDM. Claes speelde in het verleden nog voor KV Mechelen en Lommel. Vorig seizoen kende hij een moeilijke start bij Virton, maar onder coach Christian Bracconi kwam hij weer helemaal boven water.

Clement Couturier was dan weer een heel jaar sterkhouder bij de ploeg uit de Gaume. De flankspeler behoorde regelmatig tot de uitblinkers en speelde uiteindelijk mee in 25 duels. Daarin scoorde hij 6x en gaf hij één assist. Waar de toekomst van de 26-jarige Fransman ligt, is nog niet geweten.

Eerder deze zomer konden ook François (Union), Lapoussin (Union), Moris (Union) en Stelvio Cruz (RWDM) hun plekje in 1B behouden na het debacle bij Excelsior Virton.

UPDATE: Inmiddels bevestigde RWDM ook de komst van Glenn Claes. De middenvelder kreeg een contract voor twee seizoenen met optie.

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top