LowLandLions kondigt zijn nieuwe CSGO-team aan

Door Proximus

Deel dit nieuws

Slechts een paar dagen na het afscheid van zijn team op Counter Strike: Global Offensive kondigde de LowLandLions-organisatie de nieuwe spelers aan die voortaan de LLL-kleuren zullen vertegenwoordigen. We vinden er enkele bekende koppen uit de Benelux-scene terug.

Dit is wat we een perfecte timing kunnen noemen. Enkele weken geleden verlieten de spelers van Tenerife Titans hun organisatie en gaven zichzelf, in afwachting van een nieuwe thuishaven, de naam BENELUX5. Kapitein Steven “Stev0se” Rombaut en zijn teamgenoten hebben niet lang moeten uitkijken naar een kersvers team.

Terwijl LowLandLions (LLL) vorige week het afscheid van zijn Counter Strike-team goedkeurde, hebben de vervangers niet lang op zich doen wachten. Bij gebrek aan resultaten kon LLL het zich niet veroorloven om lang stil te blijven op een podium dat het team regelmatig domineerde. Het is met dat doel voor ogen dat CEO Filip Langerock en zijn medewerkers zich gericht hebben op bekende ex-spelers van Defusekids (Dk), een vaste waarde in onze contreien. Of het nu gaat om Stev0se, simix, FASHR of rilax, ze hebben allemaal al het shirt van LLL of Dk gedragen. De acclimatisatie zou dus snel moeten verlopen.

Met veel ervaring, enkele ESL-titels en talrijke podiumplaatsen binnen de lokale scene krijgen de nieuwe rekruten de moeilijke taak om het imago van LLL te herstellen. Die missie begint vandaag met de terugkeer van NumberOne en zijn Legend Stage.

De organisatie heeft daarom gekozen voor lokaal talent met drie Belgische spelers, Steven “Stev0se” Rombaut, Richard “ritchiEE” Mestdagh, Robin “simix” Bynens, en twee Nederlanders, Thijs “rilax” Izaks en Dion “FASHR” Derksen. Hopelijk voor LLL wordt de chemie tussen de spelers goed en blijkt hun samenwerking een winnende combinatie te zijn.

© Lionel Mealfeyt

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top