Lierse Kempenzonen heeft zaterdag RWDM verslagen met 4-2. De Pallieters kwamen 2-0 voor, maar Yvan Yagan trapte RWDM terug in de match met twee goals. De match leek te kantelen, maar toch was het de thuisploeg dat uiteindelijk de drie punten pakte na goals van invaller Samyn en uitblinker Gilis.
Toch was er bij de Pallieters ook een opvallende rol weggelegd voor nieuwkomer Sava Petrov. De huurling van KVC Westerlo gaf de assists bij de derde en de vierde goal van Lierse Kempenzonen en is zo voorlopig de enige speler in 1B die al meer dan één assist kon geven. Daarmee heeft de Serviër nu al evenveel assists op z'n naam staan dan in de vorige twee seizoenen bij Westerlo.

Ook Yvan Yagan liet weer van zich spreken. De spits van RWDM scoorde 2x en is zo voorlopig de enige speler die min of meer in het spoor kan blijven van Georges Mikautadze (Seraing). Yagan zit aan drie goals in twee matchen en wipt zo ook over Esteban Casagolda naar de derde plaats in de 'all-time topschuttersranking van 1B (2016 tot heden). Yagan staat nu nog drie goals achter op Dylan De Belder en nog vijf goals op Thomas Henry.