Wie zal er strijden om de overwinning in 'The Voice Kids'?

Films | De deelnemers van ‘The Voice Kids’ zongen eind maart voor het laatst de longen uit hun lijf. Zestien van hen wisten een plekje te bemachtigen in de halve finale, maar die liet omwille van corona op zich wachten. Na vijf maanden is het moment nu eindelijk aangebroken: vanaf vrijdag 4 september strijden de talenten weer voor de overwinnning.

Door Pickx

Deel dit nieuws

Het is lang geleden dat de rode stoelen van ‘The Voice Kids’ nog gedraaid hebben, maar dat wil niet zeggen dat de stembanden van de deelnemers zijn gaan roesten. En gelukkig maar, want volgende week stappen ze opnieuw het podium op om het tegen elkaar op te nemen in de halve finale. Samen met de coaches Laura Tesoro, Gers Pardoel, K3 en Sean Dhondt hebben de talenten een act in elkaar gestoken die ze dankzij de extra tijd nog beter hebben kunnen inoefenen. Het belooft alvast een spetterende show te worden.
 
Tijdens de Knockouts, de vorige ronde, verliep alles nog zonder social distancing, maar vanaf 4 september zal de kijker toch wat veranderingen opmerken in het format. Zo zitten de meisjes van K3 niet meer gezellig met z’n drieën in één grote stoel, maar zullen ze afwisselen. Ook kunnen de coaches hun teamleden niet meer knuffelen na hun prestatie, daarvoor staat hun familie klaar naast het podium.

De teams

Coach Laura neemt Nabil, Femke, Veronika en Justin mee. Die laatste werd al eerder getipt als de grote favoriet van dit seizoen. In de Blind Auditions hebben de coaches nog om hem gevochten na zijn versie van ‘Lovely’ van Billie Eilish. De veertienjarige Justin (foto) werd uiteindelijk overtuigd door Laura en gaat vrijdag zijn beste beentje voorzetten met ‘Fades Away’ van Avicii.
 
In het team van Sean vind je dit jaar vier meisjes. Liza, Zita, Gala en Tiany zijn aan elkaar gewaagd, maar het is Gala die monden liet openvallen toen ze de zaal inpakte met ‘Misty’ van Ella Fitzgerald. Zal ze haar succesverhaal kunnen verderzetten?
 
Gers Pardoel heeft enkele van de jongste deelnemers in zijn team, maar aan talent hoeven zijn niet in te boeten. Klara, Sofia, Max en Aenea staan hun mannetje op het podium. Ondanks haar erg jonge leeftijd wist de 11-jarige Klara tijdens de Knockouts zelfs te overtuigen met het duistere ‘Bury a friend’ van Billie Eilish.
 
Team K3 maakt het plaatje compleet met Mette-Marie, Matisse, Romina en Elisabeth. Een veelzijdig team waar het drietal trots op mag zijn. Zo liet Mette-Marie zich helemaal gaan tijdens de Blind Auditions maar raakte ze tijdens de Knockouts iedereen met een ingetogen versie van ‘Nothing Breaks Like A Heart’ van Mark Ronson en Miley Cyrus. Een stem om naar uit te kijken.
 
Ben jij benieuwd wie een plekje zal bemachtigen in de grote finale? Kijk dan op vrijdag 4 september naar ‘The Voice Kids’, op VTM.

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top