Trainingscentrum van Rode Duivels en Red Flames heet voortaan ‘Proximus Basecamp’

Proximus blijft nog vier jaar langer trouwe partner van de Voetbalbond, en om de nauwe banden met onze nationale voetbalhelden nog meer in de verf te zetten verbindt het zijn naam aan het trainingscentrum van de KBVB in Tubeke. De state-of-the-art oefentempel wordt omgedoopt tot ‘Proximus Basecamp’.

Onder dak van het imposante centrum in Tubeke zullen alle nationale teams (van jeugdteams tot Red Flames en Rode Duivels) hun trainingen afwerken om zich klaar te stomen voor elke officiële wedstrijd en toernooi. Ook wordt het centrum het decor voor het gros van de thuiswedstrijden van de nationale jeugdploegen, waarvan sommige live zullen worden uitgezonden op de Proximus Sports-zenders. Het Proximus Basecamp zal volgende zomer fungeren als basiskamp van de Rode Duivels voor EURO 2020.
 
“We zijn verheugd onze naam te kunnen verbinden aan het Proximus Basecamp”, reageert Jim Casteele, Chief Consumer Market Officer van Proximus. “De Rode Duivels en de Red Flames zijn twee teams die de ‘Think Possible’-spirit perfect belichamen, door elke dag beter te worden en iedereen te verenigen rond een ambitieus doel.”

Proximus kweekt onze volgende e-sportkampioen

Proximus investeert tevens in onze computersporthelden: als hoofdpartner van de eDevils zal Proximus het voortouw nemen bij de ontwikkeling van de nationale teams op het vlak van e-sport. “Met onze steun aan de jeugdploegen en de eDevils willen we nieuwe generaties inspireren en ertoe aanzetten om hun dromen en passies waar te maken”, aldus Casteele. Met de organisatie van wedstrijden zal gespeurd worden naar vers talent. Daarnaast zal het Proximus Basecamp een trainingszone omvatten waar de eDevils in de beste omstandigheden hun vaardigheden kunnen aanscherpen.
 
Tot slot slaan Proximus en de KBVB ook de handen in elkaar voor het project ‘Love Football’, dat meer meisjes aan het voetballen wil krijgen.

Music Maestro

Bekijk alles

Sport in de kijker

Bekijk alles

Focus op films, series & tv

Bekijk alles

Nieuws van het esport-front

Bekijk alles
Top

Kinderslot geactiveerd

Voer uw pincode in om kinderslot gedurende 10 minuten uit te schakelen.

Je pincode vergeten? Bel 0800 99 696

Hulp?