Nieuw in de Op aanvraag-catalogus van Proximus Pickx

Films | Plof gezellig samen in de zetel, want er komt weer een nieuwe lading films aan!

Door MF

Deel dit nieuws

Ontdek snel jouw nieuwe favorieten in de Op aanvraag-catalogus van Proximus Pickx.

The Burnt Orange Heresy

‘The Burnt Orange Heresy’ is een elegante en intrigerende thriller. In Italië ontmoeten de charismatische kunstcriticus James Figueras (Claes Bang) en de vrije Berenice Hollis (Elizabeth Debicki) elkaar. De chemie spat meteen van het scherm. Wanneer ze door een kunsthandelaar (Mick Jagger) worden uitgenodigd om bij hem aan het Comomeer te logeren, krijgen ze de vraag of ze een kunstwerk willen stelen. Hoe ver gaan ze? En wat zit er echt achter het verzoek?

‘The Burnt Orange Heresy’ is vanaf 1 september beschikbaar in de Op aanvraag-catalogus van Proximus Pickx. Naar de Op aanvraag-catalogus van Proximus Pickx? Druk op de ‘On Demand’- of ‘Shop’-knop van je afstandsbediening!

Deux

In ‘Deux’ leren we Nina (Barbara Sukowa) en Madeleine (Martine Chevallier) kennen, twee gepensioneerde vrouwen die al jaren in het geheim van elkaar houden. Iedereen denkt dat ze gewoon twee buurvrouwen zijn die goed overeenkomen, terwijl ze samen van het leven genieten. Wanneer een onverwachte gebeurtenis hun relatie door elkaar schudt, begint Madeleines dochter langzaamaan de waarheid te ontrafelen. Prachtige film die je zeker zal raken!

‘Deux’ is vanaf 1 september beschikbaar in de Op aanvraag-catalogus van Proximus Pickx. Naar de Op aanvraag-catalogus van Proximus Pickx? Druk op de ‘On Demand’- of ‘Shop’-knop van je afstandsbediening!

Where'd You Go, Bernadette

In de film ‘Where’d You Go, Bernadette’ heeft Bernadette Fox (Cate Blanchett) jarenlang met veel liefde voor haar kinderen gezorgd. Plots beslist ze dat ze zich genoeg heeft opgeofferd! Ze gaat haar passies achterna en begint een avontuur waarin ze zichzelf helemaal herontdekt.

‘Where'd You Go, Bernadette’ is vanaf 2 september beschikbaar in de Op aanvraag-catalogus van Proximus Pickx. Naar de Op aanvraag-catalogus van Proximus Pickx? Druk op de ‘On Demand’- of ‘Shop’-knop van je afstandsbediening!

Mrs Lowry & Son

Het biografische drama ‘Mrs Lowry & Son’ vertelt het verhaal van de Britse kunstenaar L.S. Lowry (Timothy Spall) en zijn moeder Elizabeth (Vanessa Redgrave). Lowry woonde heel zijn leven bij zijn moeder tot ze stierf, terwijl zij niets moest hebben van zijn artistieke ambities. Een aangrijpend en uniek portret met topacteurs!

‘Mrs Lowry & Son’ is vanaf 2 september beschikbaar in de Op aanvraag-catalogus van Proximus Pickx. Naar de Op aanvraag-catalogus van Proximus Pickx? Druk op de ‘On Demand’- of ‘Shop’-knop van je afstandsbediening!

The Way You Look Tonight

In ‘The Way You Look Tonight’ probeert de 29-jarige Peter (Nick Fink) de ware te vinden via datingwebsites. Even lijkt het hem te lukken, maar de mysterieuze vrouw in kwestie is de volgende ochtend verdwenen. Peter gaat dan maar voor een datingwebsite die een ‘perfecte’ match belooft, waardoor hij een nieuwe wereld ontdekt die hem alles over liefde en aantrekking in twijfel doet trekken.

‘The Way You Look Tonight’ is vanaf 3 september beschikbaar in de Op aanvraag-catalogus van Proximus Pickx. Naar de Op aanvraag-catalogus van Proximus Pickx? Druk op de ‘On Demand’- of ‘Shop’-knop van je afstandsbediening!

A Son

De vakantie van Fares, Meriem en hun tienjarige zoon Aziz valt in duigen in ‘A Son’. Op weg naar huis raakt Aziz gewond bij een terroristische aanslag, waardoor hij een levertransplantatie nodig heeft. In het ziekenhuis komt echter een diep verborgen familiegeheim naar boven. Kan Aziz gered worden? En zijn de familiebanden onherstelbaar beschadigd?

‘A Son’ is vanaf 8 september beschikbaar in de Op aanvraag-catalogus van Proximus Pickx. Naar de Op aanvraag-catalogus van Proximus Pickx? Druk op de ‘On Demand’- of ‘Shop’-knop van je afstandsbediening!

Just Getting Started

In de komedie ‘Just Getting Started’ runt Duke Diver (Morgan Freeman) het luxueuze Palm Springs Resort Villa Capri op zijn eigen manier. Hij maakt het iedereen naar zijn zin en is geliefd bij de gasten, tot hij concurrentie krijgt van Leo (Tommy Lee Jones). Het lijkt te botsen, maar wanneer Divers verleden hem in gevaar dreigt te brengen, proberen de mannen toch samen te werken. Lukt het hen?

‘Just Getting Started’ is vanaf 9 september beschikbaar in de Op aanvraag-catalogus van Proximus Pickx. Naar de Op aanvraag-catalogus van Proximus Pickx? Druk op de ‘On Demand’- of ‘Shop’-knop van je afstandsbediening!

How to Be a Good Wife

‘How to Be a Good Wife’? Dat leren Paulette (Juliette Binoche) en haar man (François Berléand) in 1968 aan een groep jonge meisjes aan de Van der Beck School van Huishouden en Goede Manieren. Wanneer Paulettes man sterft, ontdekt ze dat de school veel schulden heeft en ze als onafhankelijke vrouw aan het hoofd moet gaan staan. Stilletjes aan begint ze een beetje te twijfelen aan de inhoud van haar lessen. Een leuke Franse komedie met een boodschap!

‘How to Be a Good Wife’ is vanaf 10 september beschikbaar in de Op aanvraag-catalogus van Proximus Pickx. Naar de Op aanvraag-catalogus van Proximus Pickx? Druk op de ‘On Demand’- of ‘Shop’-knop van je afstandsbediening!

Lotte op zoek naar de draken

In ‘Lotte op zoek naar de draken’, de derde film in de reeks over het hondje Lotte, komt er een nieuw personage bij: haar zusje Roosi! Karl de wasbeer en Victor de vis, twee wetenschappers, komen op bezoek in Gadgetville omdat ze meedoen aan een wedstrijd. Wie het volkslied van de mythische vuurspuwende draak kan opnemen, wint een grote prijs. Lotte en Roosi helpen maar wat graag en gaan mee op avontuur!

‘Lotte op zoek naar de draken’ is vanaf 10 september beschikbaar in de Op aanvraag-catalogus van Proximus Pickx. Naar de Op aanvraag-catalogus van Proximus Pickx? Druk op de ‘On Demand’- of ‘Shop’-knop van je afstandsbediening!

Angels Fallen

Klaar voor het ultieme gevecht tussen goed en kwaad? In de spannende horrorfilm ‘Angels Fallen’ verliest Gabriel (Houston Rhines) zijn vrouw tijdens een gevecht met duistere demonen. Hij vervoegt daarop zijn vroegere team van demonenjagers om in onbekende Europese regio’s zijn slag te slaan. Spijtig genoeg zal snel blijken dat hij niet iedereen kan vertrouwen. 

‘Angels Fallen’ is vanaf 10 september beschikbaar in de Op aanvraag-catalogus van Proximus Pickx. Naar de Op aanvraag-catalogus van Proximus Pickx? Druk op de ‘On Demand’- of ‘Shop’-knop van je afstandsbediening!

The Operative

In de thriller ‘The Operative’ speelt Diane Kruger de rol van Rachel, een onbetrouwbare spion van de Israëlische geheime dienst Mossad. Tijdens haar vaders begrafenis verdwijnt ze plots. Het enige wat ze achterlaat, is een onduidelijk telefoontje naar haar vorige handler Thomas (Martin Freeman), die vervolgens door Mossad naar Israël geroepen wordt. Hij krijgt de opdracht haar terug te vinden en te beschermen, maar hij moet ook uitzoeken of ze een bedreiging vormt. Aan wiens kant staat Rachel?

‘The Operative’ is vanaf 15 september beschikbaar in de Op aanvraag-catalogus van Proximus Pickx. Naar de Op aanvraag-catalogus van Proximus Pickx? Druk op de ‘On Demand’- of ‘Shop’-knop van je afstandsbediening!

Blood Quantum

Tijd voor een zombiefilm! In ‘Blood Quantum’ woedt een zombie-uitbraak in het geïsoleerde reservaat van de Mi’kmaq in Red Crow. Als bij wonder blijken de inheemse bewoners immuun! Sheriff Traylor (Michael Greyeyes), lid van de stam, probeert de zwangere vriendin van zijn zoon te beschermen en om te gaan met de vluchtelingen die bij hen aankloppen. Oh, en laten we die horde zombies niet vergeten!

‘Blood Quantum’ is vanaf 15 september beschikbaar in de Op aanvraag-catalogus van Proximus Pickx. Naar de Op aanvraag-catalogus van Proximus Pickx? Druk op de ‘On Demand’- of ‘Shop’-knop van je afstandsbediening!

Above Suspicion

In de thriller ‘Above Suspicion’ spelen Emilia Clarke en Jack Huston de rollen van Susan Smith en FBI-agent Mark Putnam. Beginnend agent Mark verhuist samen met zijn vrouw en kind naar een klein dorp in Kentucky, waar hij Susan, een aantrekkelijke drugsverslaafde met connecties, inlijft als informant. Al snel beginnen ze een liefdesaffaire die zware gevolgen zal hebben. 

‘Above Suspicion’ is vanaf 16 september beschikbaar in de Op aanvraag-catalogus van Proximus Pickx. Naar de Op aanvraag-catalogus van Proximus Pickx? Druk op de ‘On Demand’- of ‘Shop’-knop van je afstandsbediening!

Cats & Dogs 3

Je favoriete huisdieren maken je weer aan het lachen in ‘Cats & Dogs 3: Paws Unite’! Gwen de Kat en Roger de Hond zijn geheime agenten die de wereld beschermen zonder dat de mensen dat weten. Ze zijn partners door een verbond dat tien jaar geleden werd gesloten, maar nu lijkt de vriendschap tussen katten en honden in gevaar te komen! Een slechterik probeert hen uit elkaar te drijven. 

‘Cats & Dogs 3: Paws Unite’ is vanaf 16 september beschikbaar in de Op aanvraag-catalogus van Proximus Pickx. Naar de Op aanvraag-catalogus van Proximus Pickx? Druk op de ‘On Demand’- of ‘Shop’-knop van je afstandsbediening!

Castle in the Ground

In het drama ‘Castle in the Ground’ verliest tiener Henry (Alex Woff) zijn moeder aan een slepende ziekte. Hij heeft het moeilijk en raakt bevriend met zijn buurvrouw (Imogen Poots), die haar eigen problemen heeft. Voor hij het weet, raakt hij verstrikt in de netten van een opiumverslaving.

‘Castle in the Ground’ is vanaf 24 september beschikbaar in de Op aanvraag-catalogus van Proximus Pickx. Naar de Op aanvraag-catalogus van Proximus Pickx? Druk op de ‘On Demand’- of ‘Shop’-knop van je afstandsbediening!

Colour Out of Space

Geloof jij in aliens? In de thriller ‘Colour Out of Space’ kunnen Nathan Gardner (Nicolas Cage) en zijn familie niet anders. Nadat een meteoriet in hun voortuin landt, moeten ze het opnemen tegen een gemuteerd buitenaards organisme dat hun brein en lichaam infecteert. Kunnen ze deze nachtmerrie in helle kleuren overleven?

‘Colour Out of Space’ is vanaf 24 september beschikbaar in de Op aanvraag-catalogus van Proximus Pickx. Naar de Op aanvraag-catalogus van Proximus Pickx? Druk op de ‘On Demand’- of ‘Shop’-knop van je afstandsbediening!

The Bygone

In ‘The Bygone’ kruist een jonge veehoeder elke dag een meisje van een dichtbijgelegen reservaat, tot hij haar op een dag niet ziet. Hij vindt haar verdwijning verdacht en gaat zelf op onderzoek uit, waarbij hij in een circuit van misdaad en mensensmokkel terechtkomt.

‘The Bygone’ is vanaf 24 september beschikbaar in de Op aanvraag-catalogus van Proximus Pickx. Naar de Op aanvraag-catalogus van Proximus Pickx? Druk op de ‘On Demand’- of ‘Shop’-knop van je afstandsbediening!

Shaft

De misdaadkomedie ‘Shaft’ is het directe vervolg op ‘Shaft’ (2000) en de vijfde film in de reeks over John Shaft (Samuel L. Jackson), de coolste privédetective van New York City. Wanneer Shafts zoon JJ (Jessie T. Usher), beveiligingsexpert bij de FBI, zijn beste vriend plots verliest door een overdosis, ruikt hij onraad. Hij schakelt zijn vader in om hem te helpen, ook al heeft hij hem al jaren niet gezien en heeft hij zo zijn eigen redenen om mee te werken.

‘Shaft’ is vanaf 24 september beschikbaar in de Op aanvraag-catalogus van Proximus Pickx. Naar de Op aanvraag-catalogus van Proximus Pickx? Druk op de ‘On Demand’- of ‘Shop’-knop van je afstandsbediening!

True History of the Kelly Gang

De film ‘True History of the Kelly Gang’ speelt zich af in de jaren 1870 in het koloniale Australië waar de Britten streng regeren over de Ieren. Ned Kelly (George MacKay) ontdekt dat hij afstamt van een beruchte groep Ierse rebellen. Wanneer zijn moeder (Essie Davis) onterecht gearresteerd wordt en hij zich laat inspireren door struikrover Harry Power (Russell Crowe), brengt hij een eigen rebellenleger op de been.

‘True History of the Kelly Gang’ is vanaf 24 september beschikbaar in de Op aanvraag-catalogus van Proximus Pickx. Naar de Op aanvraag-catalogus van Proximus Pickx? Druk op de ‘On Demand’- of ‘Shop’-knop van je afstandsbediening!

Alone

Wat als je in gevaar bent en niemand je kan horen? In ‘Alone’ vlucht Jessica (Jules Willcox), net weduwe geworden, weg uit de stad om te rouwen. Onderweg blijkt een mysterieuze man het op haar gemunt te hebben. Hij ontvoert haar en sluit haar op in een verlaten huisje midden in de wildernis. Ze probeert te ontsnappen, maar kan ze uit de klauwen van haar achtervolger blijven?

‘Alone’ is vanaf 29 september beschikbaar in de Op aanvraag-catalogus van Proximus Pickx. Naar de Op aanvraag-catalogus van Proximus Pickx? Druk op de ‘On Demand’- of ‘Shop’-knop van je afstandsbediening!

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top