Deinze haalt ex-topschutter De Belder opnieuw naar 1B; ook Cyriac op komst

Sport | SK Deinze heeft enkele dagen voor de start van de competitie nog een stevige offensieve impuls aan het team gegeven. De promovendus stelde woensdagavond Dylan De Belder voor als laatste nieuwe aanwinst en heeft op de koop toe ook nog eens Gohi Bi Cyriac in de wachtkamer zitten.

Door Pickx

Deel dit nieuws

De 28-jarige De Belder is natuurlijk een ronkende naam in 1B. De snelle aanvaller was in 2016 - 2017 de beste schutter van de Proximus League toen hij bij Lierse SK maar liefst 21x de netten deed trillen. Na dat superseizoen vertrok de spits (ook nog ex-Lommel) naar Cercle Brugge, waar hij de voorbije drie seizoenen 70 wedstrijden speelde, maar wel amper negen goals scoorde. Nu gaat hij dus zijn kans bij SK Deinze.

Naast De Belder zou ook Cyriac (30 jaar) op komst zijn. De Ivoriaan zit zonder club nadat zijn contract in Turkije afliep en wil via Deinze de herfst van zijn carrière nog wat kleuren. Cyriac kwam de laatste jaren amper aan spelen toe, maar heeft natuurlijk wel een mooie staat van dienst van zijn periodes bij Standard en RSC Anderlecht.

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top