Will Smith en Jada Pinkett, een echt powerkoppel uit Hollywood

Films | Wellicht bestaat er geen sterker en iconischer koppel in Hollywood dan de familie Pinkett-Smith. Het minste wat je kan zeggen, is dat het echtpaar hun talent succesvol hebben doorgegeven aan hun getalenteerde kinderen.

Door Pickx

Deel dit nieuws

De eerste ontmoeting van Will Smith en Jada Pinkett heeft iets weg van een sprookje. De twee hebben elkaar leren kennen dankzij de televisieserie The Fresh Prince of Bel-Air, waar Smith zijn eerste doorbraak richting wereldfaam beleefde. In 1994 deed Jada auditie om de rol te krijgen van het vriendinnetje van hoofdrolspeler Will. Hoewel Jada nooit de rol heeft gekregen, merkte Smith wel haar sprankelende persoonlijkheid op. Van het een kwam het ander en op 31 december 1997 stapten ze in het huwelijksbootje.

Getalenteerde kinderen

In 1998 wordt Jaden, het eerste kind van Smith en Pinkett, geboren. Twee jaar later is het de beurt aan zijn zus Willow. Gedurende de afgelopen jaren zijn de kinderen van het koppel er in geslaagd om een succesvolle carrière uit te bouwen, en dit zonder te vervallen in het clichè van de verwende kindsterren. Jaden acteerde onder meer aan de zijde van zijn vader in Karate Kid en is vandaag een model, rapper en danstalent. Zijn zus Willow maakte in 2007 haar acteerdebuut in de film I Am Legend en startte daarna een muzikale carrière. Na enkele succesvolle samenwerkingen met onder meer Justin Bieber en Nicki Minaj bracht Willow in 2019 samen met haar broer Jaden de single U KNOW uit.

Solide koppel

Smith en Pinkett lijken op het eerste gezicht twee sterke persoonlijkheden, maar ze durven zich allebei ook kwetsbaar op te stellen. Ze stellen zich probleemloos open over hun relatie en verbergen hun tekortkomingen niet. Zo maakte het koppel in 2015 een crisis door in hun huwelijk. Het duo nam de beslissing om tijdelijk uit elkaar te gaan, waarna Jada Pinkett kort een relatie had met zanger Auguste Alsina. Later zou Pinkett aangeven dat ze haar man niet bedroog omdat ze niet meer samen waren, maar uiteindelijk kon het koppel opnieuw de liefde bij elkaar vinden. Vandaag zijn ze opnieuw het sterke koppel dat we kennen.

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top