Vanaf 6 september op Eén: het tweede seizoen van ‘Undercover'

Series |

Kijk op Eén vanaf zondag 6 september naar het tweede seizoen van ‘Undercover’ waarin undercoveragent Bob Lemmens (Tom Waes) onderduikt in de duistere wereld van illegale wapenhandel.

Door Pickx

Deel dit nieuws

Countrymuziek, cowboys, paarden en linedance. Op het eerste gezicht lijkt de country- en westernclubEl Dorado’ van de twee Belgische broers Laurent (Wim Willaert) en Jean-Pierre Berger (Sebastien Dewaele) een gezellig familiebedrijf. Achter de schermen blijkt de club echter een dekmantel te zijn voor de twee broers die ook actief zijn als illegale wapenhandelaars.

Het is Bobs missie op beide heren achter slot en grendel te krijgen zonder zijn eigen identiteit te onthullen. Dat wordt alsmaar moeilijker omdat Bobs verleden hem blijft achtervolgen. Dochter Polly duikt in Bobs verleden en als dat nog niet erg genoeg is, blijkt ook dat de voormalige drugsbaron Ferry Bouman uit is op wraak en Bobs ware identiteit wil achterhalen. 

Met steun van Netflix, Proximus en een topcast...

Eén jaar nadat undercoveragenten Bob Lemmens en Nederlandse Kim de Rooij de Nederlandse drugsbaron Ferry Bouman lieten arresteren, begeeft Bob Lemmens zich dus opnieuw in het hol van de leeuw. 

Dankzij de steun van Netflix, co-producent Proximus en een topcast met onder andere Wim Willaert (Eigen kweek), Sebastien Dewaele (De Dag), Ruth Becquart, (Over Water) en Chris Lomme (In Vlaamse Velden), belooft het tweede seizoen van 'Undercover' nog sterker uit de hoek te komen.

Bekijk het tweede seizoen van 'Undercover' vanaf 6 september op Eén. 

 

Gerelateerde onderwerpen

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top