Lachen en grollen met de grappigste video's van de afgelopen week

Hoera, het weekend staat opnieuw voor de deur! En is er een betere manier om in relaxmodus te geraken dan je kapot te lachen met de meest hilarische video's van het wereldwijde web? Ontdek hier onze selectie van de week.

Jazz in het bloed

Zijn we getuige van de geboorte van de nieuwe Miles Davis? Deze jonge blonde jongen geraakt zodanig gefascineerd door het optreden van een plaatselijke jazzband dat hij mee aan het jammen slaat. Zijn trompet mag dan maar uit plastiek bestaan, toch gaat hij er vol voor. En dat jazz hem in het bloed zit, kan je eraan zien.

Een kat/angsthaas

Deze kat is blijkbaar geen fan van de Tik Tok-filters. Wanneer hij het veranderende gezicht van zijn baasje gadeslaat, breekt hem het angstzweet uit.


@memezar

The cat really said ‘??’ ?????? (credit: @katherinl3 ) ##memezar ##foryou ##fyp ##fy ##cat ##funny ##cute ##pet

? original sound - memezar
Pas op voor het opstapje!

Voor de ideale foto worden wel eens halsbrekende toeren uitgehaald. Wanneer dit meisje een choreografie wil starten, is ze even het muurtje op de achtergrond uit het oog verloren. Ze verdwijnt dan ook helemaal van het scherm met beide benen in de lucht. Laat ons hopen dat de vegetatie haar val enigszins heeft kunnen breken!


Enerverend imitatiegedrag

Wanneer deze hond het op een blaffen zet, imiteert zijn baasje hem (en niet eens zo slecht, als je het ons vraagt). Maar de imitatie is blijkbaar helemaal niet naar de zin van het beest en dat maakt hij zijn baasje ook duidelijk.


Geef je nooit zomaar gewonnen

De stoelendans kan soms gruwelijk zijn. In deze ultieme clash tussen de twee overgebleven kandidaten denkt de jonge vrouw aan het langste eind te trekken (met de nodige dosis valsspelen). Maar wanneer ze van de stoel valt, voelt haar tegenstander zijn moment gekomen om haar de stoel te ontfrutselen en zich als winnaar neer te planten.

Music Maestro

Bekijk alles

Sport in de kijker

Bekijk alles

Focus op films, series & tv

Bekijk alles

Nieuws van het esport-front

Bekijk alles
Top

Kinderslot geactiveerd

Voer uw pincode in om kinderslot gedurende 10 minuten uit te schakelen.

Je pincode vergeten? Bel 0800 99 696

Hulp?