Drie kijktips om het aanstormde weekend mee te vullen

Hoera, het weekend staat voor de deur! Tijd om de batterijen weer wat op te laden. En net als iedere week selecteert Proximus Pickx voor jou drie kijktips om je weekenddagen mee te vullen.

Vrijdag: Joker

Arthur Fleck droomt van een carrière als stand-upcomedian. Zijn grappen brengen echter zijn publiek niet aan het lachen. Ook zijn ietwat aparte lach helpt niet. Wanneer hij, dwalend als een clown, overvallen wordt op straat, glijdt Fleck helemaal af richting de waanzin. De man is het beu om genegeerd te worden door de maatschappij en gooit zijn leven drastisch om. De vrolijke, vriendelijke clown transformeert in een schurk met de naam Joker.

Deze topfilm, waarin Joaquin Phoenix schittert als Joker aan de zijde van onder meer Robert De Niro en Zazie Beetz, is terug te vinden in de Op Aanvraag-catalogus van Proximus Pickx.

Zaterdag: Rocky II

Wanneer Rocky Balboa een ernstige wonde aan zijn oog oploopt tijdens een gevecht met zwaargewicht Apollo Creed, dringt een operatie zich op. Hoewel de ingreep gelukt is, adviseren de artsen hem om niet meer te boksen. Rocky volgt hun advies op, maar ontdekt al snel dat het leven buiten de ring moeilijk en hard is. Hij heeft geen diploma en moet zich tevreden stellen met slecht betaalde baantjes. Daar komt nog bij dat zijn vrouw Adrian zwanger is. Rocky wil niet dat zijn vrouw en zijn kind iets te kort komen en besluit opnieuw te gaan boksen om geld te verdienen.

Kijk zaterdagavond vanaf 22u20 naar de vervolgfilm op Rocky, met een glansrol voor Sylvester Stallone, op de zender VIER.

Zondag: Dirty John, seizoen 2

Deze Amerikaanse true crime-serie is een bescheiden Netflix-hit die her en der stof deed opwaaien, omdat het schokkende verhaal op ware feiten gebaseerd is. Spilfiguur is de rijke Debra Newell, die verleid wordt door de charmante doch manipulatieve John Meehan. De man profiteert van haar blinde liefde om zijn snode plan te realiseren. Al snel raakt Newell verstrikt in een web van leugens en intriges.

Het onbehaaglijke liefdesverhaal over een schijnheilige, gladde adonis zonder gewetensbezwaren en met een verborgen agenda – Meehan blijkt een bedrieger die voornamelijk uit is op geld – wist zodanig te beklijven dat Netflix er een vervolgseizoen aan breide. Met een compleet nieuwe verhaallijn rond de zaak-Betty Broderick, vermits het originele verhaal een sluitend einde kende. Disclaimer: niet voor romantische zieltjes met trust issues.
 
Het tweede seizoen van ‘Dirty John’ is vanaf vrijdag 14 augustus te bekijken op Netflix.

Music Maestro

Bekijk alles

Sport in de kijker

Bekijk alles

Focus op films, series & tv

Bekijk alles

Nieuws van het esport-front

Bekijk alles
Top

Kinderslot geactiveerd

Voer uw pincode in om kinderslot gedurende 10 minuten uit te schakelen.

Je pincode vergeten? Bel 0800 99 696

Hulp?