ScreaM gaat aan de slag als Valorant-prof bij Team Liquid

Door Proximus

Deel dit nieuws

Team Liquid, de Amerikaanse organisatie die beschouwd wordt als een van de belangrijkste binnen de esportswereld, heeft zijn nieuwe team op Valorant aangekondigd en een Belg maakt er deel van uit!

ScreaM staat bekend om zijn verleden op Counter Strike: Global Offensive. Sinds het begin van de open bèta op Valorant heeft de 26-jarige Belgische speler zich gevestigd als een belangrijke speler binnen de internationale Valorant-scene, maar zonder deel uit te maken van een vast team.

© Liquipedia

De prestaties van ScreaM zijn ook Team Liquid opgevallen. De Amerikaanse organisatie is reeds aanwezig op zeventien emblematische esportspodia zoals LoL, CSGO en Dota 2 en Valorant is de achttiende game. Valorant trekt steeds meer organisaties aan die klaar zijn om zich in deze groeiende scene te lanceren. Ook andere grote teams zoals G2 Esports, Team Vitality, NiP of T1 investeren in de nieuwe FPS van Riot Games.

ScreaM maakt natuurlijk niet alleen deel uit van het Team Liquid Valorant-team, want met hem werden 4 ex-leden van Fish123 gerekruteerd. Fish123 is een op Valorant gerenommeerd Brits team dat al verschillende toernooien won en heeft kunnen wedijveren met grote organisaties.

© Liquipedia & Fish123

Het nieuwe Liquid-team heeft trouwens al zijn debuut gemaakt! Tijdens de WePlay Invitational haalden ScreaM en zijn compagnons het in de finale bijna van G2 Esports. Ze eindigden het toernooi als tweede en streken €15.000 op. We hopen dat de Amerikaanse organisatie voor onze Belgische held zal zorgen en dat ScreaM, met zijn team, meteen goede prestaties zal kunnen oplijsten.

© DreamHack

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top