NA- en GOS-teams krijgen met IEM New York laatste kans op kwalificatie voor de Major van Rio

Door Proximus

Deel dit nieuws

Op 6 oktober begint de IEM New York 2020, met 32 uitgenodigde teams en $250.000 aan prijzengeld. Het toernooi is de laatste kans voor de Noord-Amerikaanse en GOS-teams om zich te kwalificeren voor de Major ESL One in Rio.

De nieuwe editie van de Intel Extreme Masters: New York wordt online en in drie verschillende geografische groepen afgewerkt.

Groepen NA en GOS

Twaalf NA- en GOS-teams zullen in hun zone vechten om kostbare RMR-punten om zich zo proberen te kwalificeren voor de Major ESL One Rio in november. We legden de details van de kwalificaties voor de Major ESL One Rio reeds uit in een eerder gepubliceerd artikel.

Het toernooi is de laatste kans op kwalificatie voor deze twee groepen, naast het veiligstellen van $60.000 en $50.000 en punten voor de ESL Pro Tour. Na de IEM New York zal de lijst van NA- en GOS-teams die worden uitgenodigd voor de Rio Major dus compleet zijn.

© IEM

Groep EU

De groep met Europese teams zal daarentegen deze keer niet strijden om kwalificatiepunten te verdienen voor de Major. De acht uitgenodigde teams zullen wel de kans krijgen om een prijzenpot van $140.000 te verdelen en om, net als de andere groepen, punten voor de ESL Pro Tour te verzamelen.

© IEM

© Intel Extreme Masters

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top