Cinematips voor de kleinsten

Heb je nood aan een familie-uitje, met mondmasker natuurlijk, of wil je vluchten van de hittegolf die eraan komt? Dan is de cinema de geschikte plaats. Zeker nu er voor de kleinsten onder ons weer heel wat nieuwe kleppers zijn komen binnenwaaien.

The Big Trip
 
Goed nieuws voor alle liefhebbers van de ‘Madagascar’-films, want dezelfde schrijver brengt nu een nieuw dierenverhaal naar het witte doek. In ‘Big Trip’ bezorgt een ooievaar een schattige baby Panda per ongeluk op het verkeerde adres. De Panda komt terecht bij Konijn, Beer, Tijger en Eland, die er hun missie van maken om hem veilig naar huis te brengen. Natuurlijk gaat dat niet zonder slag of stoot, en zo komt de vrolijke bende terecht in een avontuur vol spannende en hilarische momenten.
 

Pinocchio
 
Zouden er mensen zijn die het verhaal van de levende houten pop met de lange neus nog niet kennen? Zo ja, dan kunnen ze nu kennis maken met Pinnochio in de live-action remake van het klassieke sprookje. De film neemt je terug mee in het verhaal van houtsnijder Gepetto die een pop maakt die op magische wijze tot leven komt. De man voedt hem op als zijn eigen zoon, maar dat is niet zo makkelijk als ondeugende Pinocchio constant van het ene avontuur in het andere valt. Zal hij erin slagen om te ontsnappen uit de klauwen van twee bandieten en een echte jongen te worden?

Lassie
 
Nog zo’n klassieker die zijn weg terug vindt naar de cinemazalen is ‘Lassie’. De originele film, gebaseerd op het boek ‘Lassie Come Home’ van Eric Knight, kwam uit in 1943. Lassie is de hond van Florian, een jongen die moet verhuizen omdat hij er een broertje of zusje bij krijgt. In het nieuwe huis zijn honden echter niet toegelaten, en dus wordt Lassie achtergelaten bij de baas van Florians vader. Florian en Lassie vinden het allebei niets en het noodlot slaat toe wanneer Lassie verdwijnt. Dan rest alleen nog de vraag: zal hij zijn weg wel terug naar Florian vinden?
 

Music Maestro

Bekijk alles

Sport in de kijker

Bekijk alles

Focus op films, series & tv

Bekijk alles

Nieuws van het esport-front

Bekijk alles
Top

Kinderslot geactiveerd

Voer uw pincode in om kinderslot gedurende 10 minuten uit te schakelen.

Je pincode vergeten? Bel 0800 99 696

Hulp?