Oefenduels 1B: Lierse Kempenzonen 'redt' oefenduel tegen reeksgenoot; Westerlo en Union actief in het buitenland

Challenger Pro League | Nu de eersteklassers stilaan aan hun seizoen beginnen moeten de 1B-teams elders opponenten zoeken op tegen te sparren. Voor sommigen levert dat een leuke buitenlandse match op, anderen nodigden beloftenteams of amateurteams uit en Lierse Kempenzonen en KMSK Deinze gaan elkaar al even testen richting competitiestart.

Door Pickx

Deel dit nieuws

Op woensdag trekt Union de Franse grens over om RC Lens partij te geven. RWDM stopt net voor de Franse grens en oefent tegen Francs Borains. Seraing speelt in de voormiddag tegen de beloften van AA Gent om dan 's avonds ook nog tegen Patro Eisden te oefenen. Een dagje later spelen KMSK Deinze en Sparta Petegem een lokale derby.

Ook KVC Westerlo komt ergens deze midweek in actie. De Kempenaars zijn nog tot en met woensdag op stage bij de Noorderburen. Een oefenduel tegen AZ werd afgelast, maar FC Utrecht toonde zich bereid om in te vallen. Wanneer die match geprogrammeerd staat, is nog niet duidelijk.

Komende zaterdag bekampen Deinze en Lierse Kempenzonen elkaar. De match was al eerder vastgelegd, maar stond door de Coronaperikelen in de provincie Antwerpen op de helling. Uiteindelijk konden de Pallieters de match tegen de plotse reeksgenoot toch nog redden. Van Lommel SK en Club Brugge U23 is nog steeds geen oefenschema bekend.

05/08 - 11u00: Gent U23 - RFC Seraing
05/08 - 15u00: RC Lens - Union SG
05/08 - 19u30: Patro Eisden - RFC Seraing
05/08 - 20u00: Francs Borains - RWDM 

????: FC Utrecht - KVC Westerlo
06/08 - 19u30: KMSK Deinze - Sparta Petegem

08/08 - 16u00: KMSK Deinze - Lierse Kempenzonen
08/08 - 20u00: Olympic Charleroi - RWDM

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top