Oefentopschutter 1B: plots weer open strijd na vertrek van Henry en OHL naar 1A

Sport | Met het vertrek van Beerschot VA én OH Leuven naar de JPL, de niet-degradatie van Waasland-Beveren uit 1A en de toevoeging van Lierse Kempenzonen en Club Brugge U23 aan 1B werd de oefentopschutterslijst grondig door elkaar geschud. Koploper Thomas Henry verdween uit de lijst waardoor er plots weer heel wat andere heerschappen kunnen mikken op deze ludieke topschutterstitel.

Door Pickx

Deel dit nieuws

Henry scoorde reeds 4x in de voorbereiding en had zo een mooie voorsprong op zijn eerste achtervolgers. Maar nu de Fransman zich een 1A-speler mag noemen, telt hij niet meer mee in onze ranking. Hierdoor hebben we bij het begin van de nieuwe week plots vijf leiders.

Drie van die vijf komen uit het Kuipje. Gboho, Petrov én Vetokele troffen al 2x raak in de Westelse voorbereiding en delen zo de leiding met Nzuzi (tester RWDM) en Undav (Union). Achter hen volgt er een hele bende met één doelpunt. Nu de oefenduels tegen de JPL-teams stilaan verleden tijd zijn en de amateurteams weer aan de voorbereidingen begonnen zijn, kan de doelpuntenproductie misschien wel wat de hoogte in gaan?

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top