Studio 100 brengt ‘100% Wolf’ naar de cinemazalen

Wat als je er al jaren naar uitkijkt om te transformeren in een weerwolf, maar dan verandert in een roze poedel? Studio 100 en Kinepolis Film Distribution brengen dit najaar een nieuwe held naar het witte doek, Freddy. In ‘100% Wolf’ heeft hij maar één missie: bewijzen dat hij een echte wolf is.

‘100% Wolf’ kwam eind mei uit in Australië en kende daar al een groot succes. De film is gebaseerd op het gelijknamige kinderboek van de Australische schrijfster Jayne Lyons en werd geregisseerd door Alexs Stadermann. Het is een verhaal vol vriendschap, mysterie en humor, thema's waar Studio 100 zich volledig in kan vinden.  Daarom tovert het mediabedrijf de Australische animatiefilm om tot een Vlaamse variant.

Ontplofte roze krullen

In de film staat Freddy centraal, wiens familie al eeuwenlang een groot geheim bewaart. Overdag gaan ze door het leven als gewone mensen, maar ’s nachts transformeren ze in weerwolven. Freddy is de jongste telg van de familie en droomt al jaren van de nacht van zijn veertiende verjaardag, waarin hij voor de eerste keer zal transformeren. Het noodlot slaat echter toe, want de tiener verandert niet in een indrukwekkende weerwolf, maar in een schattige roze poedel.
 
Het hoofdpersonnage blijft niet bij de pakken zitten en gooit alles in de strijd om te bewijzen dat hij, ondanks zijn ontplofte roze krullen, toch 100% wolf is. Zijn missie staat garant voor veel hilarische gebeurtenissen en nieuwe inzichten over wie hij echt is.  

Stemmencast
 
Recent onthulde Studio 100 op sociale media wiens stemmen je zal horen in dit nieuwe knotsgekke avontuur. Zo wordt de hoofdrol gedragen door Lennart Lemmens, een stem die de jonge kijkers niet onbekend is. Hij speelde eerder al in succesvolle Studio 100-reeksen als ‘Campus 12’ en ‘ROX’. Naast Lemmens werden ook Philippe Geubels, Manou Kersting en Nina Rey gecast om hun stem uit te lenen aan één van de personnages.  
 
Nieuwsgierig naar Freddy’s avonturen? ‘100% Wolf’ komt op 28 oktober 2020 in de zalen.

Music Maestro

Bekijk alles

Sport in de kijker

Bekijk alles

Focus op films, series & tv

Bekijk alles

Nieuws van het esport-front

Bekijk alles
Top

Kinderslot geactiveerd

Voer uw pincode in om kinderslot gedurende 10 minuten uit te schakelen.

Je pincode vergeten? Bel 0800 99 696

Hulp?