Deze series met powerladies in de hoofdrol moet je gezien hebben!

Dinsdagavond om 22:10 kan je op Canvas kijken naar Big Little Lies. Een serie waarin drie powerladies de hoofdrol spelen. Naar het verhaal van de sterke vrouwen uit Big Little Lies zetten we voor jou nog een paar reeksen met sterke vrouwen in de hoofdrol op een rijtje.

Big Little Lies

Van de serie werden twee seizoenen met telkens zeven afleveringen gemaakt. De vrouwen wonen allemaal in een Californische gemeenschap en hebben niks te kort. Sterker nog, ze genieten een hoogstaande status en vinden dat ze zichzelf heel wat mogen permitteren. Verschillende problemen zoals een moord en onderlinge roddels zorgen ervoor dat elke moeder haar positie, status én gezin wil beschermen. Het zal je niks verbazen dat ze er heel wat voor over hebben om hun eigen hachje en dat van hun gezin te redden.
 

Workin’ Moms

De adolescentie is voor de dames uit Workin’ Moms voorbij. Het is tijd om een nieuw hoofdstuk in het leven te beginnen en dat is niet gemakkelijk. Ze gaan aan het werk terwijl ze kinderen opvoeden, voor een baas werken en hem tevreden stellen, een partner liefhebben en zichzelf door het leven zien te navigeren. Geen gemakkelijke opdracht, zo blijkt. De reeks is te bekijken op Netflix.

Archer

Malory Archer is de dominante moeder van Sterling Archer, de zelfverklaarde ‘gevaarlijkste geheim agent ter wereld’. Malory staat tevens aan het hoofd van de disfunctionele veiligheidsdienst ISIS, die onder meer haar zoon tewerkstelt. Malory houdt wel van een drankje en wanneer ze een kamer binnenstapt, liggen haar ongepaste opmerkingen binnen handbereik. De reeks is in de vorm van een tekenfilm op Netflix te bekijken. Wist je trouwens dat de schrijvers van het verhaal zich voor het personage van Malory baseerden op Judi Dench, ook wel ‘M’ uit de verhalen van James Bond genaamd.

All The Sins

In de Scandinavische detectiveserie ‘All the Sins’ krijgt detective Lauri Räiha na tien jaar afwezigheid de opdracht om een moord op twee mannen te onderzoeken. Beide mannen waren belangrijke figuren van een ultraconservatieve religieuze gemeenschap in Varjakka, een klein stadje waar hij opgroeide. Tijdens het onderzoek wordt al snel duidelijk dat Räiha en zijn partner Sanna Tervo (Maria Sid) zelf heel wat demonen uit het verleden moeten aanpakken

Vanaf 10 augustus beschikbaar in Movies & Series van Proximus. Ontdek de tv-optie Movies & Series en geniet meteen van een maand gratis kijkplezier!

Music Maestro

Bekijk alles

Sport in de kijker

Bekijk alles

Focus op films, series & tv

Bekijk alles

Nieuws van het esport-front

Bekijk alles
Top

Kinderslot geactiveerd

Voer uw pincode in om kinderslot gedurende 10 minuten uit te schakelen.

Je pincode vergeten? Bel 0800 99 696

Hulp?