Herbeleef nog steeds het Klara on Tour-festival via Pickx TV

Je houdt van klassieke muziek en je hebt nog eens nood aan een festival? Dan zit je bij Proximus Pickx aan het juiste adres. Zo kan je op ons platform nog steeds terecht voor het Klara on Tour-festival. Op het Pickx TV VOD-platform vind je maar liefst elf concerten terug.

Om het gebrek aan muziekfestivals enigszins te compenseren, doorkruiste radiozender Klara met Klara on Tour het land om dat specifieke festivalgevoel tot in jouw huiskamer te brengen. Op zondag 21 juni kon je een hele dag lang vanuit je luie zetel genieten van het beste wat de klassieke muziek te bieden heeft. Op zes verschillende locaties, waaronder de Bozar, deSingel en De Bijloke, werden voorstellingen geprogrammeerd. Deze worden als VOD aangeboden op het Pickx TV-platform.

Onder meer Trio Aries, Black Flower, het Gwen Cresens Quartet, Lieselot de Wilde en de solisten van De Munt passeren de revue.

Kijk nog tot 21 augustus naar Klara on Tour. Voor de elf beste concerten druk je op de knop On Demand en navigeer je naar Andere en Muziek.

Music Maestro

Bekijk alles

Sport in de kijker

Bekijk alles

Focus op films, series & tv

Bekijk alles

Nieuws van het esport-front

Bekijk alles
Top

Kinderslot geactiveerd

Voer uw pincode in om kinderslot gedurende 10 minuten uit te schakelen.

Je pincode vergeten? Bel 0800 99 696

Hulp?