Moris en Lapoussin (Virton) tekenen nu wél contract bij Union

Challenger Pro League | Union Sint-Gillis heeft donderdagvoormiddag de transfers van Anthony Moris en Loïc Lapoussin afgerond. Het duo trainde al een poosje mee bij de Brusselaars, maar moest door de vele perikelen bij Virton wat langer wachten vooraleer het zonder al te veel problemen kon vertrekken bij de Luxemburgse club.

Door Pickx

Deel dit nieuws

Moris kreeg een contract voor drie seizoenen met optie voor nog een vierde jaar terwijl Lapoussin zich voor één seizoen verbond aan de Brusselse traditieclub. Beiden behoorden vorig seizoen tot de sterkhouders van seizoensrevelatie Virton. Moris haalde zelfs het Proximus League XI van het seizoen terwijl Lapoussin tevreden moest zijn met een bankzitterstatuut in datzelfde sterrenelftal.

Moris miste geen minuut behalve als hij opgeroepen was voor de Luxemburgse nationale ploeg. Desalniettemin hield de ervaren goalie toch 10x de nul waardoor hij vorig seizoen toch nog het meeste clean sheets op zijn naam schreef. Lapoussin speelde mee in 26 duels waarin hij 5x scoorde en drie assists gaf.FINALE OHL - BEERSCHOT VOLGEN OP PROXIMUS SPORTS? KLIK DAN HIER!

Gerelateerde onderwerpen

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top