Zoek dit weekend afkoeling met deze kijktips!

De werkweek zit erop! Nu een eerste zwoel zomerweekend voor de deur staat, schotelt Proximus Pickx je met deze kijktips de ideale afkoeling voor, die je al dan niet met je extra bubbel van vijf kunt consumeren.

Dark Waters

"Dark Waters" baseert zich op een prominent milieuschandaal en de juridische strijd die Rob Bilott, advocaat van de familie Tennant, eind jaren 90 voerde tegen de vermeende vervuiler: het chemiebedrijf DuPont. Veehouders zagen hun veestapel plots gedecimeerd door een mysterieuze ziekte met onbekende ziekteverschijnselen. Hun dieren werden agressief, vertoonden wonden en hadden rode ogen. De bezorgde veehoudersfamilie maakte zich sterk dat de epidemie gelinkt was aan de giftige stoffen die vrijkwamen op de afvalverwerkingsplaats van Dry Run. Ze deden een beroep op Bilott om hun zaak te bepleiten, waarna duistere geheimen boven water kwamen...

"Dark Waters" is nog tot 4 augustus beschikbaar in de Op aanvraag-catalogus van Proximus Pickx.

Frozen

Hoe beter afkoeling zoeken en vinden dan met Disney's kaskraker "Frozen". In deze herwerking van "De Sneeuwkoningin" van Hans Christian Andersen volgen we de avonturen van de zusjes Anna en Elsa in en rond het koninkrijk Arendelle. Elsa beschikt over magische krachten die ze maar niet onder controle lijkt te krijgen en vlucht diep de bergen in. Haar zus Anna gaat samen met haar trouwe vrienden Kristoff, Sven en Olaf op zoek om de nieuwe koningin van Arendelle opnieuw op haar troon te hijsen. Zet je schrap voor ijskoude fantasie met een vleugje magie, en laat je volledig gaan op de tonen van oorwurm "Let It Go".

"Frozen" is op zaterdag 1 augustus om 20u25 te bekijken op VTM.

The Big Bang Theory, twaalfde en laatste seizoen

"The Big Bang Theory", de populairste sitcom van het voorbije decennium, staat al een hele poos op Netflix, maar het laatste seizoen – uitgezonden in mei 2019 – ontbrak nog in het aanbod. Goed nieuws voor de fans: op zaterdag 1 augustus maakt Netflix ook het twaalfde seizoen integraal beschikbaar! De vier sociaal onhandige wetenschappers Leonard Hofstadter, Sheldon Cooper, Howard Wolowitz en Rajesh Koothrappali zijn al sinds 2007 vertrouwde gezichten in sitcomland. In seizoen 1 van "The Big Bang Theory" maakten ze kennis met hun nieuwe buurvrouw Penny, een populaire ‘blonde stoot’ en dus het absolute tegengestelde van het nerdy viertal. Hun onwaarschijnlijke vriendschap en gedeelde avonturen werken dan ook danig op de lachspieren. Vooral de extreem excentrieke en hyperintelligente Sheldon weet ondanks zijn minder sympathieke kantjes veel kijkers te charmeren. We kunnen alvast verklappen dat het twaalfde en laatste seizoen eindigt met een knaller.

Het laatste seizoen van "The Big Bang Theory" is vanaf zaterdag 1 augustus te bekijken op Netflix.

Music Maestro

Bekijk alles

Sport in de kijker

Bekijk alles

Focus op films, series & tv

Bekijk alles

Nieuws van het esport-front

Bekijk alles
Top

Kinderslot geactiveerd

Voer uw pincode in om kinderslot gedurende 10 minuten uit te schakelen.

Je pincode vergeten? Bel 0800 99 696

Hulp?