België maakt nieuwe teams bekend op PES en NBA 2K

Door Proximus

Deel dit nieuws

Gisterennamiddag ging een tweet bijna onopgemerkt voorbij aan de horizon, maar de BeSF (Belgian Esports Federation) kondigde zijn nationale vertegenwoordigers op NBA 2K en PES aan.

België is voortaan zeker van deelname aan internationale competities op minstens twee verschillende games met de spelers die door de BeSF en de aanvoerders werden geselecteerd.

NBA 2K

Het officiële team brengt de zeven beste Belgische spelers van de NBA 2K-game samen.

Heel wat namen zullen je waarschijnlijk bekend in de oren klinken, zoals kapitein Badjian, genomineerd voor Belgian 2020 Esport Player “Rookie of the Year”. Badjian is tevreden met de selectie: “We hebben echt een goed team. We hebben geen grote namen zoals andere grote Europese landen, maar we hebben jongens die gewend zijn om op een goed niveau te spelen, die jong zijn en die hun niveau willen verbeteren. Ik ben ervan overtuigd dat we kunnen verrassen op Europese toernooien en wie weet kunnen we de grote landen misschien zelfs wat schrik aanjagen.

Via deze link kan je meer te weten komen over het zevenkoppige NBA 2K-team.

PES

Op PES zal een duo onze land vertegenwoordigen: Mikail “FETIH1453ELTURC” Gonen en Jon “Milan17Jon” Bruno. Deze twee spelers hebben onze kleuren reeds op de eEuro 2020 gedragen. We vroegen Mikail naar zijn doelen met zijn teamgenoot: “Ik voel enorm op mijn gemak met mijn teamgenoot. We zijn even oud en delen dezelfde passies, wat veel helpt bij de communicatie en het teamwerk. We zijn in staat om grote prestaties te leveren, we hebben zeker het potentieel om toernooien te winnen. Helaas werden we tijdens de eEuro slecht ondersteund. We werden niet genoeg gevolgd en hadden de indruk het toernooi alleen te spelen. We gaan deze keer dus niet dezelfde fouten maken. De doelstellingen zijn heel duidelijk: alle toernooien waaraan we zullen deelnemen winnen!

Via deze link kan je meer te weten komen over het PES-duo.

We zullen de wedstrijden van onze twee nieuwe teams in de toekomst nauwlettend volgen en we hopen natuurlijk op mooie prestaties.

© BESF

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top