LG R6S: WanteD neemt de leiding voor Apologis en Team 86

Door Proximus

Deel dit nieuws

De tweede speeldag van de Rainbow Six Siege-competitie, georganiseerd door LouvardGame, vond afgelopen woensdag plaats. Er zijn drie teams naar de top van het klassement geklommen, maar alles blijft natuurlijk nog mogelijk.

Na een zware strijd op de eerste dag kwamen de acht teams van de LG R6S woensdag bijeen om hun competitieweek af te sluiten. Deze keer vielen er een aantal overtuigende overwinningen te noteren.

Dit was met name het geval voor Team WanteD dat, na zijn gelijkspel (6-6) tegen Activit-E, FAKE e-sport ontmoette voor een duel dat op papier felbevochten zou worden. Maar de verwachte clash resulteerde uiteindelijk in een flauwe wedstrijd. WanteD won als verdediger met 5-1 en liet vervolgens slechts een kleine ronde aan zijn tegenstander alvorens af te sluiten op een briljante 7-2-score.

In de tweede wedstrijd had KWK geen recht op fouten. Maandagavond werd het team verslagen door FAKE en dus was de overwinning tegen Activit-E noodzakelijk om niet achter te blijven in het klassement. Ondanks een ingewikkeld begin van de wedstrijd als aanvaller (2-4), presteerde KWK vervolgens als verdediger veel beter tegen een inspiratieloos aVe. Met slechts één verloren ronde boekten de KWK-spelers hun eerste overwinning: 7-5, een succes dat hen naar de middenmoot van het klassement brengt.

De avond ging verder met nog een kleine verrassing. Nadat ze twee dagen eerder hun eerste drie punten hadden verzameld, konden de teamgenoten van Mouseplayz zich aan kop nestelen met een tweede opeenvolgende overwinning. Maar daar dacht het solide Team 86 anders over. Na een spannende start (3-3) nam het team bestaande uit JPM, Yuki, Curly, Layton en Assassin het voortouw en gaf het zijn voorsprong niet meer weg. Eindstand: 4-7.

© LouvardGame

Ten slotte had Apologis de zware taak om de avond tegen Redbloods af te sluiten. De wedstrijd werd gedurende acht rondes een nagelbijter. 2-2, 3-3, dan 4-4, beide teams leken zich staande te houden tot de opwelling van Apologis. De Franse organisatie won vervolgens drie aanvalsrondes om de 7-4-overwinning mee naar huis te nemen.

Met vier overwinningen in de vier wedstrijden heeft dag 2 ons opnieuw een mooi spektakel aangeboden. Alle teams tonen hun goede niveau, het is nu al duidelijk dat het kampioenschap van begin tot eind felbetwist zal worden!

© LouvardGame

© Team WanteD

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top