Vul je zomerse avonden dit weekend met deze kijktips!

De werkweek zit erop! Nu een nieuw weekend voor de deur staat schotelt Proximus Picx je ook opnieuw een aantal niet te missen films voor waar je dit weekend kunt naar teruggrijpen om even in de zetel voor je televisie te ontspannen.

Vrijdag: Norsemen: seizoen 3

Als je vikingverhalen nog niet moe bent en ook niet vies bent van een beetje humor, dan is ‘Norsemen’ zeker iets voor jou. De Noorse serie steekt de draak met populaire series zoals ‘Vikings’, ‘The Last Kingdom’ en zelfs ‘Game of Thrones’.
 
Het eerste seizoen bestaat uit zes korte afleveringen van een half uur vol humor. Het derde seizoen is een prequel van dat eerste seizoen. Maak je echter geen zorgen, de makers verzekeren dat ook dat verhaal snel de harten van het publiek zal veroveren.
Te zien vanaf 22 juli op Netflix.
 

Zaterdag: Kamer 212

Maria en Richard zijn al meer dan twintig jaar getrouwd. Maria vindt na al die jaren hun huwelijksleven saai. Dus besluit ze zich te vestigen in het hotel voor haar huis, kamer 212, vanwaar ze een perfect uitzicht heeft op haar appartement en haar man. Maar daar opent ze een merkwaardige doos, de doos van pandora: de Richard die ze weer vindt is 20 jaar jonger, zijn pianoleraar met wie hij een affaire had en vele anderen keren allemaal terug...
 
Beschikbaar in de catalogus van Proximus Pickx tot 11 augustus.

Zondag: Lord of the Rings: The fellowship of the Ring

In Midden-Aarde komt een eeuwenoude ring met bijzondere krachten toevallig in handen van de hobbit Frodo. Een instrument dat Sauron, een duistere heerser van het koninkrijk Mordor, in staat stelt om de wereld te veroveren. Frodo krijgt de gevaarlijke opdracht om de ring naar Mount Doom te brengen én te vernietigen. Zijn trouwe vrienden Gandalf, Legolas en de dwerg Gimli, de mensen Aragorn en Boromir en de hobits Merijn, Pepijn en Sam Gewissies moeten hem bij die gevaarlijke opdracht helpen

De film is deze zondag 26/7 op VIER te zien om 19:55. 

Music Maestro

Bekijk alles

Sport in de kijker

Bekijk alles

Focus op films, series & tv

Bekijk alles

Nieuws van het esport-front

Bekijk alles
Top