Voor jou gebundeld: de meest hilarische internetfilmpjes van het moment

Muziek | Hoera! Het einde van de werkweek is in zicht. Dat vieren we door uit te blazen met het meest hilarische beeldmateriaal dat het wereldwijde web rijk is. Dit is onze oogst van de voorbije week.

Door Pickx

Deel dit nieuws

Hond op wieltjes

Een spaniël die de trappen afdaalt op een skateboard: het is geen alledaags zicht. Wanneer de gelegenheid zich voordoet en een willekeurige hond zo'n stunt uitvoert, is de aandacht dan ook groot. Dit exemplaar doet het kunstje voor onder luid gejoel van een overenthousiaste menigte. Het pluizige skatefenomeen maakte zich nadien ook onsterfelijk op sociale media, waar dit filmpje deze week furore maakte.


Verwarrende goochelarij

Een amateur-goochelaar neemt een onschuldige bejaarde beet met een oeroud trucje. De oma is zichtbaar onder de indruk van de verdwijntruc, en vraagt zich luidop af hoe de vork in de steel zit. Aandoenlijk!
Wat als... vogels armen hadden?

Een terechte vraag die de mensheid al eeuwenlang pijnigt, en met dit amusant filmpje eindelijk beantwoord wordt. Aanschouw de volgende stap in de evolutie van onze gevleugelde aardbewoners.



Onbereikbare stip

Enkele speelse katten, een tredmolen op snelheid en een rode laserstraal: ziedaar de hoofdrolspelers uit onderstaand filmpje, het scenario zal je nu zelf wel in elkaar kunnen puzzelen.
@gazzowb

 

? original sound - gazzowb
Kontshaken

We sluiten af waarmee we begonnen zijn: een hond. Dit exemplaar lijkt last te hebben van een bizarre tic waarbij het dier zijn achterste voortdurend op en neer beweegt. Andere verklaring: de kleine viervoeter bedrijft innig de hondenliefde met zijn imaginaire partner. Oordeel vooral zelf.
@terryanmcfee

My aunt’s dog (@shawnettemcfeescott) at it again! ##throwitback ##throwingitback ##throwinitback ##twerk ##twerking ##babydoggy ##fyp ##fyp? ##foryoupage ##why

? My Baby Daddy - Nut N' 2 Nice

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top