ESL One Cologne wordt online afgewerkt

Door Proximus

Deel dit nieuws

Het is een primeur in de geschiedenis van Counter Strike: Global Offensive. Dit jaar gaat de ESL One Cologne online door vanwege de Covid-19-pandemie. En de competitie zal worden gespeeld in vier afzonderlijke zones.

ESL kondigde het nieuws aan via Twitter.

We weten nu trouwens ook de namen van de meeste teams die zullen deelnemen aan het toernooi.

© ESL

We focussen ons hier op de Europese teams, want het toernooi is opgesplitst volgens de grote werelddelen: Europa ($325.000), Noord-Amerika ($135.000), Azië ($20.000) en Oceanië ($20.000) met in totaal dus $500.000 aan prijzengeld. De oorspronkelijk toegewezen één miljoen dollar wordt verdeeld over de ESL-evenementen van dit jaar en volgend jaar, zoals de IEM Katowice en de ESL One Cologne 2021.

We hebben een Belgische hoop die aanwezig zal zijn op de ESL One Cologne. Nivera en zijn team, Team Heretics, zullen goed willen presteren om kostbare punten te winnen voor de ESL Pro Tour! Het niveau zal dit jaar waarschijnlijk wel zeer hoog liggen, met verschillende teams, zoals BIG en G2 Esports, in zeer goede vorm.

Afspraak vanaf 18 augustus om samen met ons dit bijzondere evenement te volgen! De finale wordt gespeeld op 30 augustus in een fantastische BO5, maar dit keer helaas zonder de mythische Lanxess Arena als decor.

© ESL

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top