Union verliest nu ook van KRC Genk; Undav opent zijn doelpuntenrekening

Sport | Union Sint-Gillis heeft ook haar tweede oefenduel verloren. Na de zure 1-0 nederlaag tegen Crossing Schaerbeek was nu ook KRC Genk te sterk voor Felice Mazzu en zijn troepen. De Limburgers wonnen met 3-1.

Bij Union kregen Anthony Moris en Loïc Lapoussin een basisplaats. Het duo is officieel nog steeds eigendom van Excelsior Virton, maar traint door de vele perikelen bij de Gaumeploeg al enkele dagen mee bij Union. Naast het Virtonese duo kregen ook nieuwkomers Burgess en Undav een basisplaats van Mazzu.

In de eerste helft werd elk Brussels foutje genadeloos afgestraft. Paintsil en Daehli zorgden voor een droge 3-0 ruststand en dan had Moris nog een penalty gestopt van diezelfde Daehli.

Na de pauze kwam de derde Virtonees (Guillaume François) dan het veld op terwijl zijn ploegmakkers Moris en Lapoussin aan de kant mochten blijven. Maar het was Denis Undav die de hoofdrol opeiste door zijn eerste goal voor Union te scoren. Helaas voor de Brusselaars zat er geen verdere remonte meer in... integendeel. Kristiansen moest zich in de tweede helft enkele keren stevig inspannen om de Genkenaars nog van wat extra doelpunten te houden.