Nieuw op Canvas: de Britse misdaadserie Fearless

Series | Canvas serveert ook deze zomer een pak straffe series en de kans om een aantal topreeksen te (her)bekijken op dinsdag, vrijdag en zaterdag. Nieuw is alleszins de zesdelige ITV-reeks Fearless (vanaf dinsdag 14 juli), met Helen McCrory (Peaky Blinders) en Sir Michael Gambon (The Singing Detective).

Door Pickx

Deel dit nieuws

Mensrechtenadvocate Emma Banville (McRory) probeert te bewijzen dat Kevin Russel (Sam Swainsbury) al 14 jaar onterecht in de gevangenis zit voor de moord op een 15-jarig meisje in een school waar hij destijds opvoeder was. De heropening van de zaak maakt veel los bij de nabestaanden, die hun emoties nauwelijks de baas zijn. Emma ontdekt echter steeds meer informatie, die de politie in eerste instantie verborgen hield...

Haar werk neemt veel tijd in beslag, maar ook het privéleven van Emma vraagt om de nodige aandacht. Ze geeft namelijk ook onderdak aan een Syrische vluchtelinge en haar baby, bereidt zich samen met haar vriend Steve (John Bishop) voor om een kind te adopteren en moet voor haar terminaal zieke vader zorgen. Een fraai staaltje van multitasken.

Fearless is een serie van de producer van Homeland. Met ook nog rollen voor Jonathan Forbes, Robin Weigert, Wunmi Mosaku en Rebecca Callard.



Bekijk Fearless vanaf dinsdag om 22u20 op Canvas of waar je ook bent via proximuspickx.be of de Proximus Pickx-app. Via TV Replay bekijk je het programma tot 36 uur later wanneer jij wil!

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top