Zet samen met K3, Bart Peeters, Will Tura & co jouw coronaheld(in) in de bloemetjes

Muziek | De afgelopen maanden waren bijzonder intens en zwaar. Het coronavirus kostte het leven aan duizenden mensen en ook mentaal was en is het een zware periode. Ziekenhuispersoneel, zorgkundigen… heel wat mensen gingen in de frontlinie staan. Met de challenge #hoopdoetleven worden deze mensen op de Belgische Nationale Feestdag op 21 juli in de bloemetjes gezet.

Door Pickx

Deel dit nieuws

Hoopdoetleven.be is een actie van de burgerinitiatieven Coronadenktank en Communicatiepro’s tegen COVID-19. Samen bedenken en bouwen ze alternatieve oplossingen om het leed van COVID19 te verzachten en de verspreiding van SARS-CoV-2 te verminderen. Het Koninklijk Paleis brengt op 21 juli altijd hulde aan onder meer politie, brandweer, leger en andere beschermingsdiensten, maar dit jaar hebben tal van andere mensen in verschillende sectoren geholpen in de strijd tegen COVID-19. Ook zij worden in deze hulde betrokken.

Via de challenge zoeken ze getuigenissen over mensen die zich de afgelopen maanden op een prachtige wijze hebben ingezet tegen het virus. Uit alle inzendingen worden er vier personen gekozen en zij krijgen een persoonlijke uitnodiging om hun verhaal te vertellen aan Koning Filip tijdens een audiëntie in het Koninklijk Paleis.

Hoe neem ik deel?

Je kan via Hoopdoetleven.be, een brief of een filmpje via YouTube/sociale media het verhaal vertellen van iemand die op alle mogelijke manieren mee de strijd aanging tegen het coronavirus. Deel het verhaal via de sociale media met de hashtag #hoopdoetleven en tag anderen om ook deel te nemen.

Met K3, Samson en Marie, Campus 12, Will Tura, Ronny Mosuse, Marc van Ranst, Lieven Scheire en Bart Peeters verkeer je alvast in mooi gezelschap, want ook zij doen mee met dit initiatief! Stuur je inzending op vóór 18 juli 2020 om 12u via hoopdoetleven.be en bezorg jouw coronaheld(in) een mooie erkenning voor zijn/haar inspanningen.

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top