FIFA Play x Unite 2020: Stefano Pinna en Geoffrey Meghoe vertegenwoordigen ons land (+LIVESTREAM)

Nieuws | Na enkele maanden afwezigheid is het Belgische nationale team terug en klaar om de strijd aan te gaan met andere landen gedurende het FIFA Play x Unite 2020-toernooi. Proximus is partner van het evenement en daarom kan je het toernooi volgen op ons Twitch-kanaal en op Pickx.be.

Door Proximus

Deel dit nieuws

Stefano Pinna, onze bekendste Belgische vertegenwoordiger zal ons landje vertegenwoordigen. Hij is de laatste tijd in zeer goede vorm, hij won namelijk het Franse kampioenschap op PS4. Aan zijn zijde neemt Geoffrey Meghoe deel, een speler die je wel zal kennen als je de Proximus ePro League hebt gevolgd. Hij was namelijk de amateurvertegenwoordiger van Zulte Waregem tijdens ons toernooi. België is natuurlijk niet de enige natie die aanwezig zal zijn op dit officiële toernooi. Acht nationale teams strijden om de titel. Alleen het beste team van elke groep zal een ticket veroveren voor de eindfase op 22 juli.

Maar in de tussentijd moeten Stefano en Geoffrey eerst door de groepsfase geraken. We kijken ernaar uit om je aanstaande maandag te verwelkomen op ons Twitch-kanaal voor het spektakel dat er zal plaatsvinden. We rekenen op jouw steun voor onze eDevils!

 

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top