De Belgische Voetbalbond en Proximus vernieuwen samenwerking

Sport | De Royal Belgian Football Association en Proximus zijn erg trots te kunnen aankondigen dat ze hun partnerschap met vier jaar verlengen.

Door Pickx

Deel dit nieuws

Proximus heeft zijn partnerschap met de Belgische Voetbalbond als 'Top Premium Partner' vernieuwd en zal zo de Rode Duivels, de Belgian Red Flames en alle nationale jeugdteams blijven steunen bij hun volgende belangrijke competities.

Peter Bossaert, CEO van de KBVB,; "Ik ben heel blij met dit mooie teken van vertrouwen van een van de langst dienende sponsors. Proximus is een historische partner van de KBVB, aangezien het begin van onze samenwerking al meer dan 25 jaar teruggaat. Al die jaren hebben we steevast kunnen rekenen op de steun van Proximus en ik wil hen daarvoor van harte bedanken. We hebben samen een schitterend parcours afgelegd, maar ik ben er zeker van dat de toekomst die we samen zullen opbouwen nog mooier oogt. Proximus is een modern, ambitieus en innovatief bedrijf, en het feit dat we onze samenwerking voortzetten, bewijst dat van onze organisatie hetzelfde kan worden gezegd."

Guillaume Boutin; "Ik ben heel tevreden dat Proximus partner kan blijven van de Rode Duivels en de Red Flames. Deze twee teams hebben echt de kracht om de natie te verenigen en alle voetbalfans te inspireren. Met deze nieuwe overeenkomst bewijzen we ook een dienst aan alle nationale jeugdteams en blijven we beloftevolle jonge voetbalsters aanmoedigen via het programma 'Love Football'. Deze samenwerking kadert ook in onze nieuwe sponsoringstrategie, die meer gericht is op de nieuwe generaties, door middel van nieuwe innovatieve voorstellen die onze merkbelofte 'Think possible' illustreren."

Na de zomervakantie zullen meer details worden bekendgemaakt over de concrete initiatieven die in het kader van dit partnerschap zullen worden uitgewerkt

Gerelateerde onderwerpen

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top