Zet het weekend goed in met deze filmtips!

Series |

Hoera, de werkweek zit erop. Dankzij het grijze weer krijg je komend weekend de kans om voor de buis te hangen en weg te dromen met deze geweldige films en series.

Door Pickx

Deel dit nieuws

Titanic (1997)

De jonge Rose stapt samen met haar familie en toekomstige bruidegom aan boord van de Titanic. Het grootste schip dat ooit werd gebouwd. Omdat ze niet gelukkig is met haar gedwongen huwelijk, wil ze tijdens de cruisetocht een eind maken aan haar leven. Net op dat moment leert ze Jack kennen: een derderangs passagier met wie Rose het uitstekend kan vinden. De twee worden hopeloos verliefd op elkaar maar dan slaat het noodlot toe: het schip dreigt te zinken door een botsing met een ijsberg en de twee moeten afscheid nemen van elkaar.

Bekijk Titanic zaterdag 11 juli om 20u25 op VTM
 

The Twelve

Maaike Cafmeyer schitterde onlangs in De Twaalf. Een tiendelige dramaserie waarin een vrouw beschuldigd wordt van een dubbele moord en zal berecht worden door een twaalfkoppige assisenjury. Voor de internationale versie doen Cafmeyer en haar collega’s het kunststukje nog eens over in het Engels. We ervaren als kijker dezelfde sterke acteerprestaties en splijtende dialogen… maar dan een hoger, internationaal niveau getild.

Bekijk The Twelve nu op Netflix!

 

Dark Waters (2019)

Advocaat Rob Billot wordt door boer Wilbur Tennant gevraagd om een rechtszaak voor te bereiden tegen de chemiereus Dupont. Volgens boer Tennant vergiftigt het bedrijf het water van een plaatselijke rivier en sterven hierdoor al zijn dieren. Wat volgens Billot eerst een klein zaakje zou worden, mondt uit in een rechtszaak die meer dan 15 jaar duurt en ook zijn persoonlijk leven ernstig op de proef stelt.

Bekijk het spannende Dark Waters via ‘Proximus Video On Demand.’
 

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top