Union verwelkomt twee sterkhouders van Virton op training

Challenger Pro League | Is er een huwelijk in de maak tussen Union Sint-Gillis en Anthony Moris en Loïc Lapoussin? De Brusselse club laat het duo sinds kort meetrainen in Brussel.

Door Pickx

Deel dit nieuws

Door de administratieve degradatie van Excelsior Virton was de toekomst van heel wat spelers nog onduidelijk. Recent trokken ze in een open brief nog aan de alarmbel omdat ze richting het nieuwe voetbalseizoen geen info krijgen van het clubbestuur. Om de onzekerheid wat te doorbreken (en misschien weldra een contract te bespreken?) nam Union de twee seizoensrevelaties nu op in de trainingsgroep.

"Door de bijzondere omstandigheden die beide spelers de afgelopen maanden zijn tegengekomen, besloot onze club om hen een professionele omkadering aan te bieden. De periode waarin we ons bevinden is namelijk essentieel voor elke topsporter", klinkt het bij de Brusselaars.

Moris werd vorig seizoen gekroond tot beste doelman van de Proximus League. Lapoussin kreeg een plekje op de bank bij het 'Proximus League-elftal van het seizoen'

Gerelateerde onderwerpen

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top