Beleef een alternatieve festivalzomer dankzij Proximus Pickx!

Graspop Metal Meeting | De coronapandemie heeft de traditionele Belgische festivalzomer danig in de war gestuurd. Enkele festivals zijn uitgesteld tot volgend jaar, terwijl andere een virtuele editie op poten zetten. We lijsten hieronder voor jou op voor welke muzikale afspraken je deze zomer kan afstemmen op Proximus Pickx.

Door Pickx

Deel dit nieuws

Proximus Pickx en de festivalorganisatoren hebben de handen in elkaar geslagen om de zomer zo muzikaal mogelijk in te vullen. Hieronder vind je het volledige aanbod terug. Voor wie het overzicht dreigt te verliezen: alle informatie omtrent de alternatieve festivalzomer en de beschikbare concerten kan je terugvinden op onze festivalpagina.

Graspop & Rock Werchter

Deze twee onmisbare kleppers komen deze zomer allebei met een alternatieve versie op de proppen. Op zaterdag 20 juni kan je genieten van het virtuele festival “Infected by GMM-20”. Deze concerten kan je terugbekijken in de On demand-catalogus. Rock Werchter komt deze zomer in het weekend van 2 tot en met 5 juli met een zomerbar en een secret festival. Die optredens zie je live op Proximus Pickx en op Proximus Live op je tv. 
 

1Stage Festivals

Om de Belgische muziekindustrie en haar fans een hart onder de riem te steken schotelen Proximus Pickx en VICE België jou 18 hoofdzakelijk Belgische optredens voor op het Pickx-platform. Deze concerten werden geselecteerd door 6 lokale festivals op 6 locaties verspreid in het land. Zo kan je op donderdag 23 juli het optreden van Brihang op Couleur Café live volgen op Pickx Live en via een livestream op Proximus Pickx. Op vrijdag 14 augustus kan je dan weer op dezelfde platformen terecht voor het optreden van Eefje de Visser op Cactus Festival. Hieronder vind je een handig overzichtje van alle '1 Stage Festivals with Pickx & VICE' die je live kan beleven op onze platformen:

  • Les Ardentes: 16-18 juli
  • Couleur Café: 23-25 juli
  • Gent Jazz: 6-8 augustus
  • Cactus festival: 13-15 augustus
  • Fire is Gold: 27-29 augustus
  • Horst: 3-5 september
Alle optredens zijn nadien nog een jaar lang beschikbaar in de Proximus VOD catalogus.

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top