Deinze voegt met Siebe Blondelle (Eupen) brok ervaring toe aan defensie

Sport | KMSK Deinze heeft alweer een koopje gedaan in de Jupiler Pro League. De amateurkampioen haalt na William Dutoit (KV Oostende) nu ook Siebe Blondelle (KAS Eupen) naar het Burgemeester Van de Wielestadion.

Door Pickx

Deel dit nieuws

De Oost-Vlamingen kondigden donderdagvoormiddag aan dat de 34-jarige Blondelle een driejarig contract heeft ondertekend in Deinze. De ervaren verdediger komt transfervrij over van KAS Eupen, waar hij de laatste vijf jaren actief was. Voordien speelde Blondelle ook nog voor RAEC Mons,Waasland-Beveren, Vitesse en RW Ahlen.

“Ik heb al heel wat matchen op mijn teller staan waarvan de meeste in de Jupiler Pro League", vertelt hij op de officiële website van KMSK Deinze. "In de verdediging kan ik op verschillende posities worden uitgespeeld. Als linksvoetige heb ik natuurlijk een interessant profiel. Ik heb me steeds goed gesoigneerd en kan zeker nog een aantal jaren meedraaien op topniveau. Met Deinze kies ik voor een ambitieuze club met een interessant project en daar wil ik graag deel van uitmaken."

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top