Jason Derulo zet met Coño TikTok opnieuw in vuur en vlam

Muziek | Jason Derulo is zich onwijs populair aan het maken bij de gebruikers van de applicatie TikTok. Voor de tweede maal herwerkt hij een populair nummer op de social media-app. Deze keer zal hij met Coño de hitlijsten bestormen.

Door Pickx

Deel dit nieuws

De kans is ontzettend groot dat je het nummer Coño al eens hebt gehoord. Eind 2017 brachten enkele Nederlandse artiesten het nummer uit. In Nederland en België werd het nummer van Adje, Jhorrmountain en dj Puri een hit. Maar Coño ging dankzij TikTok nog viraler. Van over heel de wereld dansen veel mensen dezelfde pasjes wanneer ze het deuntje horen.

Dat zette Derulo, maker van hits als Watcha Say, Solo, Talk Dirty, Trumpets en Swalla, aan het denken. “De hele wereld is verliefd op deze beat, dus ik wilde de gekte laten voortduren. Ik vond het jammer dat het geen grote hit in Amerika was”, laat de zanger zelf weten. Derulo zingt in het Engels, maar het refrein heeft hij in het Nederlands gelaten. “Zet ’t in d’r coño. Dat is niet vertaalbaar in het Engels, dus dat heb ik zo gehouden”, licht hij tot slot toe. Wat het woord coño juist betekent, nouja, dat moet je maar zelf opzoeken.


Het is overigens de tweede keer op korte tijd dat Derulo een populair deuntje op TikTok herwerkt. Het nummer Laxed (Siren Beat) van de jonge producer Jawsh 685 werd vorig jaar plots een gigantisch succes op de app. Derulo contacteerde de jongen of hij er wat tekst onder mocht zingen. En zo ontstond recentelijk Savage Love. En ja hoor, het nummer bestormde meteen de hitlijsten over de hele wereld. En TikTok ging nog dat tikkeltje extra crazy.

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top