Niet te missen op tv (6 juli - 12 juli): 4 x feest voor je zintuigen

De zomer is in het land. Dat betekent dat ook je zintuigen geen overuren meer moeten kloppen.

Onder het motto ‘niets moet, alles kan’ zorgen deze programma’s voor de nodige verfrissing én verpozing.

Actie à volonté

‘The Expendables 2’ is een actiefilm uit 2012 en het vervolg op ‘The Expendables’ uit 2010. Net als zijn voorganger is de film een hommage aan het actiegenre. De film volgt opnieuw de groep huurlingen The Expendables, op een schijnbaar simpele missie die uitdraait op een drama. Een van hun nieuwe leden wordt op meedogenloze wijze afgeslacht door rivaliserend huurling Jean Villain.

De vechtmachines zinnen op wraak en bestrijden Villain, die met plutonium de wereld in gevaar brengt. Martial arts, wapens en explosies: het hele actiepakket is in volle glorie aanwezig.

Op de eindgeneriek van ‘The Expendables 2’ prijkt heel wat bekend én gespierd volk. Denk maar aan alfamannen als Bruce Willis, Sylvester Stallone en muscles from Brussels Jean-Claude Van Damme.

Bekijk ‘The Expendables 2’ op woensdag 8 juli om 21u55 op VTM of waar je ook bent via proximuspickx.be of de Proximus Pickx-app. Via TV Replay bekijk je het programma tot 36 uur later wanneer jij wil!

Futuristische gevechtsvliegtuigen

Een geheim elitekorps van gevechtspiloten krijgt er een nieuwe ‘collega’ bij: de EDI, een gevechtsvliegtuig voorzien van artificiële intelligentie en kernwapens. Maar de EDI wordt door de bliksem getroffen en volgt plots de orders niet meer op… Wat een sterke bondgenoot moest zijn, is plots een levensgevaarlijke vijand geworden. Nu het systeem op hol is geslagen, dreigt een nieuwe wereldoorlog als de piloten hun opdracht niet kunnen volbrengen.

De Amerikaanse sciencefictionactiefilm uit 2005 van regisseur Rob Cohen werd opgenomen in Australië en Nieuw-Zeeland. De scènes op zee werden grotendeels opgenomen op de USS Abraham Lincoln, het supervliegdekschip van de United States Navy.

Bekijk ‘Stealth’ op vrijdag 10 juli om 22u55 op Q2 of waar je ook bent via proximuspickx.be of de Proximus Pickx-app. Via TV Replay bekijk je het programma tot 36 uur later wanneer jij wil!

Artiesten van bij ons

Op 11 juli viert Vlaanderen feest, en de VRT viert mee. Ter ere van de Vlaamse feestdag weerklinkt op de zenders van de Reyerslaan flink wat Vlaamse muziek. De stad Antwerpen en Eén zetten hun schouders onder een alternatieve ‘Vlaanderen feest’-show. Het grote publieksevent kan dit jaar niet doorgaan, maar dat wordt goedgemaakt met een muzikale tv-show die op voorhand is opgenomen.

Vanuit een ‘geheime locatie’ in de Scheldestad presenteert MNM-dj Peter Van de Veire een show bomvol muziek die het levenslicht zag op onze Vlaamse klei.

Artiesten als Clouseau, #LikeMe, Cleymans & Van Geel, Snelle, Gene Thomas, Niels Destadsbader, Lindsay, Lisa & Sasha, The Starlings, Bart Peeters, Wim Soutaer, Regi feat. Jake Reese en OT maken er een heerlijk muziekfeest van. Will Tura wordt deze zomer 80 en viert deze verjaardag alvast tijdens ‘Vlaanderen feest’.

Bekijk ‘Vlaanderen feest’ op zaterdag 11 juli om 20u15 op Eén of waar je ook bent via proximuspickx.be of de Proximus Pickx-app. Via TV Replay bekijk je het programma tot 36 uur later wanneer jij wil! 

Drugssmokkel en drugsvangst

Op zaterdagavond rolt Canvas straffe televisie uit in de vijfdelige Nederlandse reeks ‘Trippers’. BNNVARA-gezichten Tim Hofman, Emma Wortelboer, Maurice Lede en Eva Cleven gaan op zoek naar merkwaardige contrasten in diverse landen. Op 11 juli gaat het over de haat-liefdeverhouding tussen goed en kwaad. Te weten: drugsdealers versus de drugspolitie. Langs de straat van Gibraltar — tussen Marokko en Spanje — worden grote hoeveelheden drugs richting Europa gesmokkeld. Hasj komt met kleine speedbootjes uit Marokko en cocaïne komt met containerschepen uit Colombia. Emma Wortelboer (foto) gaat mee met de Guardia Civil die de trafiek wil stoppen. Eva Cleven gaat op zoek naar een smokkelaar die voor de camera zijn verhaal wil doen.

Bekijk ‘Trippers’ op zaterdag 11 juli om 21u15 op Canvas of waar je ook bent via proximuspickx.be of de Proximus Pickx-app. Via TV Replay bekijk je het programma tot 36 uur later wanneer jij wil!

Films

Bekijk alles
Top