Het populairste op Netflix wereldwijd

Series | Netflix is en blijft razendpopulair. De streaminggigant voorziet haar platform dan ook wekelijks van nieuwe content. Proximus Pickx licht daar voor jou maandelijks de populairste series/films wereldwijd uit.

Door Pickx

Deel dit nieuws

1) The Floor Is Lava

Iedereen kent het spelletje wel, zij het onder verschillende benamingen. Wat vroeger in de L.O-klassen door het leven ging als 'reis rond de wereld', waarin je ten allen prijze moest vermijden om voet aan grond te zetten tijdens het doorlopen van een hindernisparcours, is nu vereeuwigd op Netflix onder de toepasselijke naam "The Floor is Lava". Teams nemen het tegen elkaar op in een episch hindernissenparcours, waarbij ze onder meer moeten slingeren aan kroonluchters en hangen aan de gordijnen. Wie in de lava valt, valt genadeloos af. Wie de kamer ongeschonden doorkomt, maakt kans op de hoofdprijs van liefst 10.000 dollar. Entertainment gegarandeerd met deze knotsgekke spelshow!

2) The Order

Nog voor de release van het eerste seizoen van de tienerreeks "The Order" klonken er al vergelijkingen met "The Vampire Diaries". De serie over Jack Morton, een student aan de Belgrave Universiteit, die in de zoektocht om de dood van zijn moeder te wreken terechtkomt in een geheim genootschap sloeg meteen aan en werd al snel hernieuwd voor een tweede seizoen. Seizoen twee loopt sinds 18 juni op het streamingplatform en scheert opnieuw hoge toppen. Zet je schrap voor een epische strijd tussen weerwolven en beoefenaars van duistere magie. Niet het zoveelste "Twilight" of "Harry Potter" afkooksel, maar een serie die haar populariteit ruimschoots verdient!

3) 365 DNI

Het betere Poolse antwoord op "Fifty Shades of Grey", zo wordt deze erotische thriller verkocht. "365 DNI" is gebaseerd op een trilogie van Poolse romans in de lijn van die inmiddels wereldberoemde bestseller maar de film is stukken explicieter dan de toch wel alles behalve jubelend onthaalde filmbewerking van de Engelse auteur E.L. James. Het verhaal focust op Laura (Anna-Maria Sieklucka), een jonge vrouw die met enkele vrienden op vakantie naar Sicilië trekt. Net op haar negenentwintigste verjaardag wordt ze er echter ontvoerd door Don (Michele Morrone), een erg knappe kerel uit een Siciliaanse maffiafamilie. Die geeft zichzelf 365 dagen om het hart van Laura te veroveren. In twee woorden: campy softporno.

4) The Sinner

Helemaal bovenaan het lijstje met meest populaire series bij onze noorderburen prijkt "The Sinner". In Nederland zijn reeds drie seizoenen van deze detectivereeks te bekijken, terwijl we het in België voorlopig louter en alleen met het eerste seizoen moeten stellen. Een jonge moeder Cora (schitterend vertolkt door Jessica Biel) vermoordt op klaarlichte dag een andere strandganger. Aan de sympathieke rechercheur Harry Ambrose (Bill Pullman) om te achterhalen wat de jonge moeder ertoe heeft aangezet over te gaan tot deze gruwelijke daad..

5) The Meg

Monsterlijke zeewezens die mensen terroriseren, het is en blijft een winnende combinatie aan de box office. Nederlanders troepen massaal voor de buis voor "The Meg", een actiethriller uit 2018 waar de ervaren diepzeereddingsduiker Jonas Taylor (Jason Statham) nog één reddingsoperatie moet uitvoeren voordat hij er definitief kan mee kappen. De opdracht: een onderzoeksduikboot redden uit de klauwen van een monsterlijke megalodon, een zeewezen waarvan iedereen dacht dat het al lang uitgestorven was.

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top