Verdienstelijk Beerschot verliest eerste oefenpot van KAA Gent

Sport | Twee dagen na titelrivaal OH Leuven heeft ook Beerschot VA een eerste oefenwedstrijd afgewerkt. De troepen van Hernan Losada konden niet scoren in de 120 minuten (2x 60) die beide teams vooropgesteld hadden, maar doelman Vanhamel moest zich in de eerste helft wel een keertje omdraaien na een goal van Kvilitaia.

Door Pickx

Deel dit nieuws

Losada had besloten om zijn type-elftal op te splitsen over beide helften. In de eerste 60 minuten hield Beerschot goed gelijke tred met de Gentenaars, maar een splijtende actie van Odjidja en een goede afwerking van Kvititaia zorgden wel voor een 1-0 ruststand in het voordeel van AA Gent.

Na de pauze drukte Beerschot stevig door en Noubissi, Van den Buijs en Brogno kregen kansen op de gelijkmaker. Via Tissoudali kwam die gelijkmaker er zelfs, maar de goal werd afgekeurd voor buitenspel. Gent hield stand en duwde de Mannekes zo in het verlies tijdens de eerste oefenpot na corona. Desalniettemin mocht een sterk Beerschot toch met een goed gevoel het veld af.

OPSTELLING BEERSCHOT

XI eerste helft:
Vanhamel, Frans, Van den Buijs, Reda, Dom, Sanusi, Ceulemans, Maes, Holzhauser, Placca, Prince

XI tweede helft:
Lejoly, Aloe (De Keersmaecker), Vorogovskiy, Matondo, Mboko, Van den Buijs (Tshitoku), Tissoudali, Brogno, Pietermaat, Vancamp, Noubissi

Gerelateerde onderwerpen

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top