Laurens Vermijl zegt profvoetbal (tijdelijk?) vaarwel en wordt 10e vertrekker bij Lommel SK

Sport | Het hoeft geen betoog dat Lommel SK sinds de overname door City Football Group aan een grondige make-over bezig is. Hoewel de Limburgers nog maar één inkomende transfer deden, blijkt uit de uitgaande transfers dat er ook aan de spelersgroep heel wat gesleuteld wordt.

Door Pickx

Deel dit nieuws

Zo raakte nu ook bekend dat Laurens Vermijl de Lommelse kleedkamer vaarwel zegt. De kwieke winger speelde sinds de winter op uitleenbasis bij Thes Sport en trekt nu definitief naar de club uit eerste nationale. Hij wordt er vervoegd door zijn broer Marnick Vermijl; die onder meer een verleden heeft bij Manchester United, NEC en Sheffield Wednesday.

Vermijl is al de tiende speler die zijn kastje leegmaakt bij Lommel SK. Eerder kozen ook Santermans en Cauwenberg (Lierse Kempenzonen), Siekman (Harderberg), Hakkers (Witgoor Sport), Lenaerts (RC Hades), Cerigioni (?), Paesen (Patro Eisden), Vandael (Zonhoven) en De Kuyffer (Knokke) voor een nieuwe uitdaging. Van die tien was enkel Siekman (tot aan zijn blessure) wel een certitude in het voorbije seizoen.


Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top