Ketnet zorgt voor een actieve zomer met Hoodie-tocht door Brussel en #LikeMe-zoektocht in Durbuy

Kids | Vandaag gaat de zomervakantie officieel van start. Ketnet heeft tijdens de vakantie heel wat leuks in petto voor de Ketnetters én hun ouders, zodat ze zich geen moment hoeven te vervelen.

Door Pickx

Deel dit nieuws

Zo worden de zomerweekends omgetoverd tot speciale themaweekends vol echte helden, gekke families, muziek en nog veel meer. Dankzij de Kaatje luisterverhalen en Nachtwacht luisterverhalen worden lange autoritten net iets leuker voor jong en oud. En tijdens Ketnet Cinema genieten Ketnetters samen met het gezin elke dag van een mooie kinderfilm.

Ketnet komt deze zomer ook coronaproof naar de Ketnetters toe en brengt de wereld van enkele populaire Ketnet-reeksen dichterbij. Omdat massa-evenementen tot en met 31 augustus 2020 niet kunnen plaatsvinden, zal de Ketnet Zomertour deze zomer niet doorgaan. Toch blijft Ketnet naar de kinderen toekomen deze zomer, en dat tijdens de #LikeMe-zoektocht in Durbuy en de Hoodie-tocht door Brussel.

#LikeMe-zoektocht in Durbuy

De #LikeMe-fans krijgen deze zomer de kans om in de voetsporen te treden van hun favoriete #LikeMe-personages. In Adventure Valley Durbuy herbeleven ze vanaf 4 juli de #LikeMe-sportdag uit het tweede seizoen en genieten ze van een avontuurlijke dag in het klimbos, het nettenpark en het 3D-labyrint. Tijdens de #LikeMe-zoektocht komen de Ketnetters langs verschillende activiteiten die de cast zelf ook heeft gedaan, gegidst door filmpjes met boodschappen en opdrachten van Caro en haar vrienden. Een van de activiteiten is de #LikeMe-challenge: een parcours waar de Ketnetters om het snelst door moeten terwijl iemand de tijd bijhoudt. Meer info op ketnet.be.

Wandelen met Hoodie door Brussel

De Ketnetters kunnen deze zomer letterlijk in de voetsporen stappen van hun grote Hoodie-helden tijdens de Hoodie-tocht door Brussel. De tocht brengt de kinderen met behulp van een Hoodie-boekje langs verschillende herkenbare plekken uit de reeks. Net als in Hoodie komen er coole jumps aan te pas en kunnen de Ketnetters meedoen aan leuke foto-opdrachten. Na de tocht weten de kinderen én hun ouders hoe je bijvoorbeeld een echte 'corner turn', 'tic tac' of 'cat leap' maakt. Het Hoodie-boekje is onder andere te verkrijgen in de toeristische kantoren van Visit Brussels vanaf 10 juli. Meer info op ketnet.be en agenda.brussels/hoodietocht.

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top