Clip van de week: Feel The Beat

Muziek | 'We live in strange times', zoals de Engelse schrijver Douglas Adams placht te zeggen. Nu het openbare leven weer op gang komt na enkele zware maanden van gedwongen zelfisolatie, bloeit ook de muziekscene weer open. De lockdown noopte sommige artiesten de voorbije weken tot de creatie van nieuwe kunststukjes. Deze week slaan Black Eyed Peas en Maluma de handen in elkaar voor de muziekclip van Feel The Beat.

Door Pickx

Deel dit nieuws

De Black Eyed Peas zijn passé? Dat had je gedacht. De groep die in de jaren 2000 verantwoordelijk was voor de wereldhits 'Where Is The Love?', 'Shut Up' en 'I Gotta Feeling', toen nog met zangeres Fergie in de rangen, bracht onlangs zijn nieuwe album 'Translation' uit. Daarop prijken heel wat grote samenwerkingen, waaronder met J Balvin, Ozuna, Shakira, Nicky Jam, Tyga en French Montana.

Een van hun nieuwe tracks is FEEL THE BEAT, samen met Maluma. De song wordt op gang getrapt met een sample van de 80's track 'Can You Feel the Beat' van Lisa Lisa & Cult Jam. Het lied in reggaetonstijl is na 'Mamacita' en 'Ritmo' de derde hit in de serie van reggaetonachtige singles afkomstig van het nieuwe album.

Mondmaskers

De clip speelt zich af in futuristische sferen, met virtuele cubes die voor een kleurrijke achtergrond zweven, waar dynamische neonlichteffecten de boel opfleuren. Opvallend: sommige protagonisten dragen mondmaskers, alsof de popmuziek ons wil herinneren aan de huidige coronatijden. De hoofdrolspelers zijn uiteraard de huidige bandleden will.i.am, apl.de.ap en Taboo, maar ook Maluma en de zangeres J. Rey Soul passeren de revue.

De muziekvideo is alvast een groot succes, bewijzen de inmiddels ruim 40 miljoen views op YouTube. De clip was enkele uren na zijn verschijning op het videoplatform al meer dan een miljoen keer bekeken. Een zomerhit in wording? Het zou zomaar kunnen.
 

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top