Keren deze herkenbare situaties terug in Samson & Marie?

Kids | Eind september is het zo ver. Dan is het definitief gedaan met Samson & Gert. Op maandag 28 september verschijnen de eerste afleveringen van Samson & Marie op Ketnet. Veel vragen blijven tot dan nog onbeantwoord. Welke typische situaties zullen terugkeren? Wij sommen er enkele voor je op.

Door Pickx

Deel dit nieuws

Ten eerste is ’t Albertooooo

Neen, Albert Vermeersch vindt het niet zo leuk om aangesproken te worden met zijn echte naam. De zingende kapper, vertolkt door Koen Crucke, onderbrak Gertje telkens als die Albert durfde zeggen. Omdat hij zo graag zingt, het liefst opera, wordt onze knippende vriend liever Alberto Vermicelli genoemd. Benieuwd of Marie onze koekjes- en taartjesetende vriend ook steevast Albert zal noemen of niet…

Aan allen die gekomen zijn: proficiat!

Zal meneer de burgemeester ook in Samson & Marie zijn klungelige zelve zijn? Aan de zijde van zijn stuntelige secretaris Eugène Van Leemhuyzen mogen we weer heel wat grappen en grollen verwachten. Net als de bekende, ongeïnspireerde speeches van meneer de burgemeester. Iedereen die wel of niet aanwezig is, krijgt namelijk een welgemeende proficiat van de brave burgervader. Wist je trouwens dat de burgemeester een huishoudster had die nooit in beeld kwam? Haar naam? Marie…

Mijn Miranda zegt dat ook altijd

In turnen is hij sowieso goed, maar is er eigenlijk iets waar Octaaf De Bolle niet in uitblinkt? Hoewel hij voortdurend fouten maakt, schept de eigenaar van Kruidenierszaak De Bolle maar al te graag op met zijn specialiteiten. En het moet blijkbaar altijd kloppen, want zijn dochter Miranda zegt dat ook altijd.

Meneer de gevaarlijke van de verkwister

We denken zo stil in ons hoofd dat foute uitspraken van Samson niet mogen ontbreken in Samson & Marie. We kunnen ons levendig inbeelden dat Samson zeer zwaluwachtig is om aan het nieuwe avontuur met Marie, meneer Spaghetti, meneer Van Veel Luizen en meneer De Raaf te beginnen. En wat zou het leuk zijn als de afgevaardigde van de minister zou terugkeren om meneer de burgemeester op een plobreem te wijzen, nietwaar?

Bellen of kloppen aan het busje?

Wie steevast binnen wou geraken bij Samson & Gert, moest kloppen op de deur. Ahja, want de bel deed het nooit. Het vertrouwde huis zal echter in Samson en Marie niet terugkeren. De twee gaan samen in een busje wonen. Of Marie aan de buitenkant een bel heeft hangen, wordt nog afwachten. En zal het nieuwe baasje van Samson trouwens een (onzichtbaar) vriendje hebben? Het hartje van Gert sloeg tilt wanneer hij zijn Marlèneke hoorde aan de telefoon, op wie zal Marie een crush hebben?

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top