Karl Vannieuwkerke presenteert zomerse talkshow Vive la Vie

Films | De Ronde van Frankrijk is uitgesteld tot eind augustus maar Karl Vannieuwkerke haalt vanaf maandag 29 juni toch al zijn tafel van stal voor Eén. Niet om over de koers te praten, wel om het leven te vieren. In de nieuwe talkshow Vive la Vie nodigt Karl iedere avond twee gasten uit op een bijzondere plek in Vlaanderen.

Door Pickx

Deel dit nieuws

Met het EK voetbal, de Tour de France en de Olympische Spelen had Karl Vannieuwkerke een drukke sportzomer voor de boeg, maar door het coronavirus vielen zijn plannen één voor één in het water. Toch zal hij de komende weken op Eén te zien zijn met zijn zomerse talkshow Vive la Vie, vol fijne gesprekken met fijne mensen. De vaste rubrieken uit Vive le Vélo zullen daarin hun opwachting maken, zij het in een aangepaste vorm. Zo zal reporter Sammy Neyrinck iedere dag op zoek gaan naar een opvallend figuur en sprokkelt Maarten Vangramberen verhalen aan zijn tafel. In de rubriek Touristique worden mooie plekjes in Vlaanderen getoond. Sopraan Astrid Stockman zorgt elke dag voor de muzikale afsluiter.

In de eerste aflevering ontvangt Vannieuwkerke Bart Peeters en Ronny Mosuse in Ieper. Vive la Vie reist nog tot 16 juli Vlaanderen rond. Op 29 augustus zakt Vannieuwkerke alsnog naar Frankrijk af voor Vive le Vélo.

Bekijk Vive la Vie van maandag tot donderdag om 21u30 op Eén of waar je ook bent via proximuspickx.be of de Proximus Pickx-app. Via TV Replay bekijk je het programma tot 36 uur later wanneer jij wil!

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top