Blessurelast loopt meteen op bij RFC Seraing

Sport | Promovendus RFC Seraing is sinds 15 juni begonnen met de voorbereidingen op haar eerste seizoen in 1B. Maar de start voor het nieuwe voetbaljaar loopt niet meteen van een leien dakje voor Emilio Ferrera en co.

Door Pickx

Deel dit nieuws

Eerder konden we u al de langdurige onbeschikbaarheid van Ali Sanogo melden. De aanvaller is inmiddels begonnen aan zijn revalidatie en de club meldt via de officiële website dat alles voorspoedig verloopt. Desalniettemin zal de kwieke Ivoriaan wellicht pas ergens in de herfst zijn debuut kunnen maken in 1B.

Maar Sanogo is niet de enige die in de Luikse ziekenboeg zit. Ook nieuwkomers Amadou Ndiaye (adductorenletsel) en Gaël Kakudji (verstuiking) kennen geen al te beste start van het seizoen. Het is nog onduidelijk hoe lang zij langs de kant zullen staan, maar beiden hadden wellicht andere plannen toen ze neerstreken bij hun nieuwe club.

Tenslotte zouden er ook nog heel wat spelers met kleine kwaaltjes kampen door de intense voorbereidingen. Hun situatie wordt nauwlettend opgevolgd tijdens de trainingen.

Gerelateerde onderwerpen

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top