Nu ook officieel: Berke Özer blijft aan boord bij KVC Westerlo

Challenger Pro League | Goed nieuws voor de fans van KVC Westerlo. Doelman Berke Özer heeft zijn handtekening gezet onder een nieuw éénjarig huurcontract bij de Kempenaars. De Turkse goalie wordt dus ook volgend seizoen uitgeleend door Fenerbahçe.

Door Pickx

Deel dit nieuws

Özer kwam vorig seizoen als 19-jarig toptalent aan in het Kuipje en ontpopte zich in geen tijd tot titularisdoelman bij de Kempenaars. Door een blessure stond hij uiteindelijk wel maar in 22 van de 28 competitieduels aan de aftrap. In die 22 wedstrijden hield hij zes keer de nul.

De voorbije maanden was er heel wat onduidelijkheid over de toekomst van Özer. Westerlo wilde de doelman graag nog een extra jaartje huren, maar vanuit Turkije kwamen er regelmatig andere berichten. Toch stond Özer de voorbije week weer mee op het trainingsveld in Westerlo en werd er nu dus ook officieel een nieuw huurakkoord afgesloten tussen de jonge doelman, KVC Westerlo en Fenerbahçe.

Eerder tekenden ook Koen Van Langendonck en Kristof Van Hout nieuwe verbintenissen bij Westerlo. Bob Peeters kan dus voor het komende seizoen op hetzelfde doelmannentrio rekenen.


Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top