Eén herhaalt Ketnetprogramma De Blacklist met Tom Waes

Kids | Vanaf zondag kan je in volle primetime op Eén kijken naar het beste uit De Blacklist, het programma waarvan Tom Waes twee seizoenen maakte voor Ketnet.

Door Pickx

Deel dit nieuws

Dat Eén kiest voor kijkcijferkanon Tom Waes om zijn zondagavond deze zomer te vullen, is natuurlijk geen toeval. Denk maar aan het succes van Reizen Waes, Kamp Waes en Undercover het afgelopen jaar. De Blacklist is volgens Eén bovendien een volbloed familieprogramma.

De Blacklist verscheen in 2014 voor het eerst op Ketnet als uitloper van De Checklist. In dat programma hielp Ketnet 50 leuke wensen en dromen in vervulling gaan van kinderen met dingen die ze absoluut wilden doen voor hun twaalfde verjaardag. De 'onmogelijke' wensen, wegens te gevaarlijk, te gek of gewoonweg niet te realiseren, bleken een kolfje naar de hand van Tom Waes. Die liet in De Blacklist onder andere een gebouw ontploffen, een levensgroot peperkoeken huis bouwen en zette een twaalfjarige achter het stuur van een stuntvliegtuig. Eén herhaalt nu de sterkste acht afleveringen uit de twee seizoenen.

Bekijk De Blacklist elke zondag om 20u20 op Eén of waar je ook bent via proximuspickx.be of de Proximus Pickx-app. Via TV Replay bekijk je het programma tot 36 uur later wanneer jij wil!

Gerelateerde onderwerpen

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top