Deze datums kan u al in uw 1B-agenda noteren

Sport | Hoewel er nog heel wat onduidelijkheid is rond de samenstelling van de profcompetities voor het komende seizoen, zijn er toch al enkele datums die u in uw agenda kan zetten.

Door Pickx

Deel dit nieuws

Zo wordt Excelsior Virton - Beerschot VA de allereerste profmatch na de hele coronacrisis. Beide teams kijken elkaar op 26 juli om 16u00 in de ogen om de fel betwiste inhaalmatch alsnog af te werken. Een weekje later is het opnieuw aan Beerschot, dat op 2 augustus (19u00) naar Leuven trekt om dat andere fel besproken titelduel met OHL af te werken. Die twee duels vallen nog onder de competitie van 2019 - 2020. Enkele weken later starten de 1B-teams aan het seizoen 2020 - 2021.

Zonder extrasportieve interventies zal die nieuwe 1B-competitie in het weekend van 21 augustus starten. De kalender voor de nieuwe competitie mag begin juli verwacht worden.

Tenslotte kunnen we u ook al meedelen dat de 1B-teams in het weekend van 5 september voor het eerst in actie zullen komen in de Croky Cup. Dan gaan ze de confrontatie aan met de amateurteams om te bepalen wie in de 1/16 finales een JPL'er mag gaan bekampen.

Gerelateerde onderwerpen

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top