Verlengde competitie in Duitsland zorgt voor ongemakken bij Union

Sport | Wanneer zal Union Sint-Gillis beroep kunnen doen op haar nieuwe goalgetter Deniz Undav? Door de herstart van de Duitse competities moet de spits van SV Meppen nog vol aan de bak met zijn huidige team terwijl Union stilaan de voorbereidingen op het nieuwe seizoen opdrijft.

Door Pickx

Deel dit nieuws

Meppen staat momenteel achtste in de 3. Liga en maakt nog een waterkans op promotie. Undav is voor de Duitse derdeklasser een bijzonder belangrijke pion en algemeen directeur Ronald Maul is dan ook niet van plan om zijn goalgetter voor het einde van het Duitse seizoen af te staan. En net dat had Union specifiek gevraagd. De Brusselaars willen Undav graag zo snel mogelijk toevoegen bij de kern en polsten bij Meppen of ze de spits niet af wilden staan van zodra de promotiedroom doorprikt wordt.

"Union heeft een mediadag begin juli en het wil Undav daar graag voorstellen", vertelt Maul in de Duitse media. "Ze hebben dan ook gevraagd of we hem nog voor het einde van de competitie willen laten gaan. We hebben evenwel het recht om Undav in te zetten tot 4 juli en we willen dan ook intern bekijken hoe we dit gaan aanpakken."

Coach Christian Neidhart liet in hetzelfde bericht wel verstaan dat hij zijn topschutter absoluut tot het einde van het seizoen (04/07) aan boord wil houden "om zoveel mogelijk punten te pakken". Undav scoorde 17x in 33 duels voor Meppen.

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top